Дърво „погълна“ велосипед (видео)

koleloПрез 1914 година едно момче решило да замине, за да се бие във войната. Подпряло колелото си на едно дърво и никога повече не се върнало. През годините дървото растяло, като постепенно се сраствало с колелото, докато не станали едно цяло. От тогава са изминали почти 100 години. Истина ли е тази история, или измислица?

На остров Вашон, Вашингтон можете да се убедите, че дървото съществува. Заедно с велосипеда са застинали във вечна прегръдка и привличат хиляди туристи. Дори  през 1994 година авторът Бъркли Бредит издава книга, посветена на този случай.

В интернет е пълно със снимки и истории за момчето, което заминало на война, оставяйки велосипеда си. Някои твърдят, че всъщност велосипеда не е толкова стар и е бил изоставен от местен жител през 1950 година. Според други, негов притежател е бил човек на име Дон Пуз, който го е забравил подпрян на дървото и никога не се е върнал да си го потърси. Каквато и да е истината, този феномен наистина е уникален.

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.