5-те кошмара, които най-често сънуваме и какво означават те

кошамар

Сънищата могат да бъдат колкото прекрасни, толкова и ужасяващи. Непредвидими са и за това са толкова интересни за тълкуване. Има няколко кошмара, които почти всеки от нас е сънувал поне веднъж в живота си. Случайности няма. Казват, че сънищата са нашите страхове, може би много си приличаме по това, от което се страхуваме.

1. Летене/падане

Когато човек сънува, че лети, това значи, че е спокоен и всичко в живота му е наред. Хората с много проблеми, които се намират на кръстопът между две важни решения, най-често сънуват, че падат, защото нямат контрол върху ситуацията и живота си.

2. Смърт в сънищата

Това е най-тягостният сън, който буквално може да съсипе деня ни. Не се тревожете! Това не е черна полиджба, а сериозен сигнал, че имате нужда от рязка промяна в живота си. Най-често е сигнал, че сте в застой и не се чувствате добре там, където сте.

3. Когато някой ни преследва

Много натоварващ и мъчителен сън, който сякаш продължава цяла нощ. Знаете, че учените са доказали, че сънуваме точно преди да се събудим и това трае едва няколко секунди. Ако сънувате, че някой ви преследва, това най-вероятно значи, че бягате от проблем, който изисква намеса от ваша страна. Решето го и кошмарите ще приключат.

4. Изгубени

Когато сънуваме, че не знаем къде се намираме, това буквално значи, че не знаем и къде се намираме в живота. Нямаме посока, лутаме се и не се чувстваме на място. Това изисква промяна в мястото на живеене или професията. Често пъти изисква и смяната на партньора, с когото очевидно не се чувстваме добре.

5. Разочарование в любовта

Когато сънувате, че някой ви предава или изостава, това значи, че вътрешно таите огромни страхове да не би връзката ви да се разпадне. Това може да е продиктувано от шестото ви чувство, че нещо може би не е наред или от големия страх да не останате сами. Помислете и дали човекът до вас е правилният… и дали не си губите времето с него.

инфо: actualno.com

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.