8 доказателства, че пътуването във времето е реалност

пътуване във времето

Съществуват куп истории, които са призвани да докажат, че пътешествията назад и напред във времето съществуват. Някои от тях са спорни и могат да бъдат отнесени към по-силно въображение, други пък са свидетелства от хора, които са доказали ,че може да им се има доверие.

Какво е реалното положение на нещата, сигурно ще разберем, макар че никой не знае кога точно. Засега се задоволяваме само с направените по този сюжет филми, които са доста убедителни. А и не едно техническо откритие е било предсказвано много време, преди да се случи. Изводите всеки може да направи за себе си.

Ето осем случая, които може и да са доказателство за пътуване във времето, които са открили в pravda.ru:

1. Появата на мобилен телефон във филм на Чарли Чаплин. 

При внимателно вглеждане в някои от кадрите, които не са на първи план във филма „Цирк”, сниман през 1928 година, режисьорът Джордж Кларк забелязал жена, която влиза в кадър, държейки до ухото си малко устройство. Ако снимките бяха в нашето време, без съмнение щяхме да кажем, че става въпрос за мобилен телефон.

2. Компакт-дискове се появяват в картина от 1800 година.
На картина, рисувана през 1800 година, се вижда човек, който държи в ръцете си нещо, много приличащо на компакт-диск. А това изобретение става достъпно за нас едва в 80-те години на 20-и век.

3. Загинал в катастрофа през юни 1950 година, бил издирван през 1876 година.
Когато през юни 1950 година автомобил прегазил 30-годишен човек на име Рудолф Фетц, полицията започнала издирване и установила, че същата личност е изчезнала през 1876 година и тогава е издирвана, без да бъде открита. В дрехите на загиналия открили и меден маркер за бира, документи и писмо, датирани в 1876 година.

4. Проект „Монтаук”
Според Би Би Си в секретна военна лаборатория „Монтаук” е създаден проход във времето по проект, провеждан от 1943 до 1983 година. Експерименти са се провеждали с хора, които след облъчването им заявявали, че са били в бъдещето, но данните са засекретени.

5. Канадец със слънчеви очила на фотография от 1941 година
На снимка, датирана от 1941 година, е показано откриването на Златния мост в Канада, където неочаквано се появил човек с фланелка на известен футболен отбор и слънчеви очила – все атрибути, непознати по онова време. Освен това, човекът държал и портативна камера, появила се в употреба доста по-късно.

6.Филаделфийският експеримент
Това е строго секретен проект, замислен да реши Втората световна война. Изпитвани са предшественици на доста по-късната технология „Стелт“, която прави кораби и самолети, невидими за противниковите радари. В хода на един от опитите кораб станал не само невидим, но се и преместил на друго място в океана, отдалечено на стотици мили от мястото на експеримента.

7. Свидетелството на сър Виктор Годарт
В 1935 година като офицер от Британските въздушни сили Годарт излетял от изоставено летище в Единбург. Какво било удивлението ми, когато правейки кръг над летището, видял, че то е напълно ремонтирано, пълно със самолети и техници, които ги обслужват. Облеклата на тези техници били в синьо и жълто, цветове, въведени в Обединеното кралство за техническите служби чак в 1939 година.

8.Китайската гробница
През декември 2008 година китайски археолози открили гробницата на император Си Цин, неотваряна цели 400 години. Когато те се доближили до гроба на владетеля, открили неголям предмет, който при внимателно вглеждане се оказал швейцарски часовник, спрял на 10 часа и 6 минути.

инфо: blitz.bg

Вижте още: 

ХОЛИВУДСКИТЕ ЗВЕЗДИ – ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ ВЪВ ВРЕМЕТО? (ВИДЕО)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

2 коментара
  1. Анонимен 2 години ago
  2. Siss 1 година ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.