Адското Кафене

ад
През 19 век едно горещо местенце, което се е наричало „Адското Кафе“, привличало вниманието на парижаните в райна на Монмартра, близо до бреговете на Сена.
Стените били изографисани с изображения на измъчващи се души на мъртъвци, а над входната врата била изобразена главата на дявола.
„Адското кафе“ вероятно е бил първият ресторант в света, който е бил посветен на конкретната тема.
По думите на един клиент, който е посетил кафето през 1899 додина, гостите били посрещани от човек, облечен в костюм на Сатана с думите “ Влизайте и бъдете прокълнати“. Адските сервитьори били облечени като дяволи.

Когато посетителите поръчали 3 чаши черно кафе с коняк, келнерът викал към кухнята “ Три врящи чаши от разтворени грехове“.
Спасението на клиентите на „Адското Кафе“  не било далеч , защото отсреща отворило врати кафе на име  „Рай“.

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.