Гал Сасон: Българите печелят повече в годината на Коня

конСветовноизвестният астролог и учител по кабала Гал Едем Сасон скоро бе за пореден път у нас.

„Обичам България и се чувствам комфортно тук. Усетих я като свой дом, когато дойдох за първи път. Може би това е така, защото баба ми е еврейка от Варна. Готвеше български гозби, имаше български приятели, които ни идваха на гости в Израел. Израснах с всичко това. Хората тук са много добри и топлосърдечни, приятелски настроени“, казва Гал, когото видяхме за първи път на наша земя преди шест години. Оттогава преподавателят по астрология в Юдаисткия университет в Лос Анджелис редовно води семинари в България по покана на издателска къща „Кибеа“.

Някои обявяват Гал Сасон за учител на Мадона по кабала и той с право протестира. Казва, че дори не се е срещал с кралицата на попа. Дезинформацията идвала от факта, че в блога си тя горещо препоръчва на своите фенове неговата книга „Едно желание може да промени вашия живот“, публикувана и у нас заедно с „Дванадесетте царства на светлината“ и „Космически навигатор“. Гал прави много успешни предвиждания в различни области на живота. Какво да очакваме в България в годината на Коня според Сасон?

Астрологът твърди, че през 2014-а българите ще станат по-богати. Радикалните промени, които започнаха през миналата година, ще продължат и през тази. Луната пък се е прехвърлила в дома на кариерата и това означава, че сме във времето, в което страната променя своя път или потока на развитие. Народът сега ще има властта да придвижи България напред. Ще има промяна и при Венера, но това ще стане по-забележимо след около година и половина.

„Мисля, че китайската символика с Коня е много подходяща, защото се смята, че 2014-а ще е на свободата. През 2012-а и 2013-а се чувствахме по-ограничени. През 2014-а и дори през 2015-а ще наблюдаваме много интересно нещо в небето – Големия кръст. Той засяга доста България, защото тя също го има. Ще се породят проблеми около лидерството и справедливостта. Но паралелно с това ще върви и излекуването. Протестите, които предрекох преди време, ще продължат. Въпросният кръст активира Плутон, планетата на трансформацията, и Уран, който представлява бунта. Погледнете къде се разполага България и какво става в Украйна – точно над вас. Ако се спуснете надолу, ще стигнете Египет. Цялата тази част от света образува линия – нещо като разлом, който провокира земетресения на енергийно ниво. Мисля, че България е повлияна от всичко това, но в много чувствителна точка. Ако погледнете така наречения прогресивен хороскоп на България, Луната, която олицетворява хората, се е преместила в дома на кариерата. Това е рядка възможност – веднъж на 30 години. Мисля, че ако управляващите послушат хората, може да има много промени. И понеже Конят ускорява всичко, това значи, че могат да се случат много бързо“, споделя астрологът пред БНТ. И допълва, че Плутон е и властелинът на подземния свят.

„През юни имаше голям скок, защото в картата на България Юпитер докосваше Марс, който олицетворява гнева и войната. Юпитер пък е планетата на справедливостта. Така че България беше подтикната към задвижване. Това, което става сега тук, се случва веднъж на 200 години. Последният път, когато планетите са били разположени така, е било времето на Френската революция. Може би очакваме българската – в други измерения, разбира се. Но вероятно ще се случи нещо, което ще накара дори българите, пръснати по света, да се завърнат в родината.

Понякога трябва да излезеш, за да влезеш. В сравнение с предишните ми идвания виждам прогрес. Демонстрациите говорят за разбуждане. Хубаво е, че са мирни. Не е като по други места на света – с много насилие. Но може би така ще отнеме повече време да се стигне до резултатите, които българите искат. Изгряващият знак на Козирога изисква повече настоятелност и издръжливост. Това не е лошо – колкото повече настояваш и издържаш, толкова повече шанс имаш да промениш живота си. Мирните протести пък подказват, че промените ще бъдат по-добри. Годината за страната ви може да е много успешна, ако вървите в една посока“, сигурен е Гал Сасон.

Любопитно тълкувание дава гуруто за отношението ни към бежанците. Той смята, че ако България се отваря за тези хора, а тя го прави, това носи добра карма именно защото не сме богата държава.


„Ако човек не може да си го позволи, а в същото време помага, нивото на кармата се вдига високо. Това, което България прави, е да създава запас, да трупа точки и ако продължавате в същия дух, това ще се трансформира в карма, водеща до здраве, успех, забогатяване, творчество. Ще видите хора, които се интересуват да купят имот тук – ей така, сякаш от нищото. Или може би ще се направи важно откритие в страната и ще има забогатели. Божията работа и Божията искра е да вдъхновяваш всички да вършат добри и стойностни неща.

В края на 2014-а ще има благоприятно развитие по отношение на финансите у вас – по-добри условия и инвестиции, предимно от чужбина. Но и това е свързано с процесите, които се развиват сега. Колкото повече българи се почувстват добре, сигурни в себе си и в талантите и уменията си, толкова повече ще могат да привлекат инвестиции“, предвижда кабалистът.

Май – отличен за бизнес

– България е зодия Телец с асцендент Козирог и с Луна в Козирог. Телецът е стабилен и упорит, в крайна сметка постига целите си. Двойният Козирог означава, че постоянството, дисциплината и издръжливостта ще са в основата на успеха. Българите сега не могат да си позволят хубав живот. Но почакайте още малко и ще видите промяната.

– Цялата 2014-а е година на движението. Юпитер е добра планета, която се прехвърля в дома на връзките и взаимоотношенията. Това означава, че всички хора, които търсят брак, любов или делови контакти, ще имат огромен успех.

– През 2013 г. Сатурн се е прехвърлил в дома на кариерата. 2014-а е отлична за промяна на кариерата, бизнеса, заниманията, икономическите насоки за цялата страна.

– Луната – символ на хората и на целия народ – започва да се движи по начин, по който ще има положително въздействие върху професионалния и финансов аспект на живота.

Morkadis

– Хирон показва, че когато българите започнат да обичат себе си, те ще започнат да работят по-добре и ще печелят много повече.

– Тук не се подкрепяте взаимно и не се радвате за успехите на околните – завиждате си, затова страдате от липса на успехи.

– Великият Шекспир също се е занимавал с астрология. Той казал, че когато страдаме, грешката не е в звездите, а проблемът е в нас самите.

– Оглеждайте се в огледалото и ще откриете поне едно нещо, което ви харесва във вас самите. Правете си лични комплименти. А когато свикнете да обичате себе си, ще започнете да обичате и околните.

– От 1 март до 19 май да не се планират и правят операции, защото може да не бъдат успешни.

– От 19 май нататък всички неща ще се случват много по-бързо и интензивно. Последната седмица от месеца е много добра за бизнес. В края на годината също ще има отлични шансове за инвестиции и финанси. Май е и време за любов на българите. Февруари и април също са добри месеци.

– До края на януари 2014-а периодът е опасен за любовчиите. Който има тайна връзка, трябва да внимава, защото може да бъде разкрит.

Вижте още: 

Коя е вашата зодия според хороскопа на викингите

инфо: http://www.standartnews.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.