Коя е вашата зодия според хороскопа на викингите

викингиХороскопът на викингите е свързан с различните богове в скандинавската митология. Вижте коя е вашата зодия според хороскопа на викингите и какви качества се приписват на отделните зодии. 

21 януари – 19 февруари

Вали е бил син на главния бог в скандинавската митология – Один. Според хороскопа на викингите, родените под знака на Вали се славят с постоянство. Не се спират пред нищо, за да достигнат целта. Най-негативното им качество е отмъстителността. В преследването на целта си са готови да загърбят дори най-близките си. Представителите на тази зодия са кариеристи и рядко обръщат внимание на семейство и приятели.

20 февруари – 20 март

Сага, още позната като Фриг, е главната богиня в скандинаската митология. Тя покровителства дома и семейството. Представителите на тази зодия са домошари. Предпочитат са стоят при семейството и децата, вместо да са на шумни купони с приятели. Винаги поставят другите пред себе си, което често им носи проблеми.

21 март – 19 април

Один е главният бог в скандинавската митология. Господар на небето и покровител на войната. Представителите на зодия Один са властни натури и лидери по душа. Не се спират пред нищо, за да достигнат желаната цел. Сред негативните качества на зодия Один са избухливостта и агресията, както и невъзможността да контролират емоциите си.

20 април – 19 май

Богинята Скади е синоним на жестокост в скандинавската митология. Представителите на тази зодия са несговорчиви. Не правят компромиси и често проявяват инат. Обичат да се затварят в себе си и са доста интровертни по природа. Въпреки всичките си негативни качества, богинята Скади е красива и грациозна, такива са и родените под знака й.

20 май – 20 юни

Балдер е богът на светлината. Родените под знака Балдер също търсят справедливостта и са готови да се борят за нея. Повечето имат приветлив характер и често правят компромиси. Смята се, че родените под знака на Балдер са сръчни и могат да измайсторят от нищо – нещо.


21 юни – 22 юли

Хеймдал е пазителят на Асгард. В скандинавската митология е неуморен и силен. Според хороскопа на викингите, родените под знака на Хеймдал са идеалните преговарящи. Те са хората, които успокояват агресията по време на спорове и караници. Имат силен характер и не обичат да им се противоречи. Готови са на всичко, за да опазят близките си. Понякога обаче този им стремеж ги подтиква към агресивни действия.

23 юли – 21 август

Фрея е скандинавският аналог на Афродита – най-красивата сред богините. Смята се, че родените под знака на Фрея са чаровни и усмихнати. Общителни са и лесно намират какво да си кажат с всеки.

Morkadis

22 август – 22 септември

Форсети е друг скандинавски бог, който държи на истината. Представителите на зодия Форсети са коректни и верни в работата и личния живот. Способни са да прекратят взаимоотношенията си с всеки, опитал да ги измами.

23 септември – 22 октомври

Ньорд е повелителят на морето и рибарите. Представителите на зодия Ньорд обичат да пътуват. Трудно се задържат на едно място. Предпочитат приятелите пред семейството. Родените под знака на Ньорд са спортни натури и държат на здравословното хранене и здравословния начин на живот. Често обаче се вманиачават твърде много на тази тема.

23 октомври – 21 ноември

Видар е бог, свързан с отмъщението. Представителите на зодия Видар са със суров харакер. Ако ги настъпите, ще ви преследват, докато не си го върнат. Ако им бъдете верни приятели, те ще ви отвърнат със същото и ще ви подкрепят до последно.

22 ноември – 21 декември

Бог Ул винаги е изобразяван с лък и стрели. Родените под този знак обичат да са сред природата. Те са туристи по душа. Обичат да се ограждат с домашни любимци. Представителите на зодия Ул участват в различни благотворителни инициативи.

22 декември – 20 януари

Фрей е богът на земеделието. Затова представителите на тази зодия предпочитат уединението на малките населени места пред големите градове. Трудолюбиви са, понякога на границите с работохолизъм. Склонни са да пренебрегват близките си за сметка на служебните ангажименти.

Вижте още: 

Магическата сила според зодията

инфо: http://365bgnews.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

4 коментара
  1. az 10 години ago
  2. evgobul 10 години ago
  3. Анонимен 10 години ago
  4. Мария 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.