Часовникът на Петър Димков спрял в часа на смъртта му

димковМалко известен факт за смъртта на великия лечител Петър Димков бе публикуван наскоро. Оказва се, че ръчният му часовник мистериозно спира в часа на смъртта му, като знамение свише.

Въпросният ден, 3 октомври 1981 г., Димков се качва на Витоша, където телевизионен екип снима филм за него в местността Копитото. Вечерта се прибира бодър при семейството си, разменя шеги, демонстрира оптимизъм и говори за бъдещите си планове. Нищо не предсказва предстоящата злощастна развръзка.

Към полунощ си ляга в спалнято до жена си и заспива бързо. На сутринта тя с потрес открива, че е мъртъв. Лежи по гръб, в обичайната си поза за почивка. А часовникът на ръката му е спрял, сочейки часа на смъртта – 2 часа и 3 минути, по-късно констатирано от лекаря.

„Това се е случвало само няколко пъти в историята – биополето на човека да е толкова силно, че да регистрира момента, в който душата се отделя от тялото“, твърдят експерти.

инфо: http://pik.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.