Нинген: Чудовищните русалки на Япония (снимки + видео)

a1 1

През последните няколко години на територията на Япония усилено се разпространяват слухове за съществуването нагигантски хуманоидни форми на живот, които обитават ледените води на Антарктическия океан.

Неофициалните доклади по случая гласят, че т. нар. „Нинген“ (б. пр. „хора“) са били забелязани неколкократно от членове на екипажи на изследователски кораби, занимаващи се с популацията на китовете в тези води. По думите на „очевидци“ нингените са чисто бели на цвят и достигат дължина от 20 до 30 метра, като същите твърдят, че съществата имали човешки форми – крака, ръце и дори пръсти. Понякога описанията на тези създания включват и перки или големи опашки подобно на тези на русалките от митологията, вместо крака. Единствените различими лицеви черти са очи и уста.

Към днешна дата не съществуват официални данни, които да потвърдят съществуването на „нингени“ и те са смятани от мнозина за градска легенда. По непотвърдена информация японското правителство следи ситуацията отблизо и в детайл, но до момента в публичното пространство не се е появявала официална информация по случая.

a2 2

инфо: http://div.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.