Астро: Ден за приемане на красотата под всяка форма

Луната е в знак Везни до 08:34ч на 30 март

При това лунно положение най-лесно се намира общ език с другите хора, най-добрият период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Подсъзнателно се избягват споровете и конфликтите. Обратната страна на медала е, че хората са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Повява се неоправдана мнителност, страх и неувереност в собствените сили. Лунният период не позволява да се прецени правилно ситуацията и да се вземе вярното решение.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Продължава 16 лунен ден от 19:29ч на 28 март до 20:47ч на 29 март

Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Символи – Психея, пеперуда, гълъб, „стълба към небето“, показват трудния път на изкачване.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания.

Денят като цяло е благоприятен, тъй като значително засилва аурата на повечето хора, следователно творческите, духовните хора могат по това време да изпълнят максималните си цели и да покажат способностите си на най-високо ниво.

В този ден трябва да се изключи напълно крещенето, всяко безцеремонно поведение. Необходимо е да се поддържа спокойствие, да не се нарушава от никакви външни действия вътрешният комфорт и хармония, защото смисълът на този ден е умереността.  Злостта и агресивността, завистта, проявени в този ден, водят до падение. Ако се появи мръсно петно върху дрехите, подсказва за духовна нечистота.

Сексът в този ден е противопоказан.

Откажете се от подстрижка, защото може да се отрази негативно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и емоционалното настроение.

Лош ден за всички покупки. Сега е добре само да разгледате продукта отблизо, но не и да го купувате.

Следва 17 лунен ден от 20:47ч на 29 март до 22:05ч на 30 март

9 слънчев ден – Добре е да развивате своята енергия чрез използване на физически практики. Може да започнете цикъл от физически упражнения за укрепване на тялото. Полезно е да се върви пеша. Хубаво  да се поддържа постоянно горящ пламък. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа. Добре е да се изгори всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.