Древното мистериозно изкуство (част 2)

продължение от част 1

Продължаваме темата от предишният път която беше за древни мистериозни скулптури, а днес ще се запознаем и със странните рисунки от миналото.

На рисунката по – долу авторът е нарисувал нещо странно на 4ти Ноември 1697г. в германския град Хамбург.

1

На илюстрацията долу се вижда нещо нарисувано от адмирал Блю в неговата книга Theatrum Orbis Terrarum издадена през 1660г. Вижда се нещо странно, което кръжи над два холандски кораба.

2

Странно изглеждаща е и следващата илюстрация, на която се виждат големи черни и бели кръгове над Базел в Швейцария през 1566г. Забележете реакциите на хората.

3

Какво точно се вижда на следващата илюстрация мисля, че всеки за себе си трябва да реши, но със сигурност е доста противоречива.

4

Малко по малко стигаме и до нашите ширини, където в манастира Високи Дечани в Косово виждаме едно странно изображение по – долу.

5

Стигаме и до пределите на нашата държава, където също има много подобни изображения като може би най – известни са в църквата “Преображение Господне”

6

През 15 Век в Бен, Франция също можели да се намерят странни изображения като по – долното, на което е изобразено нещо, което удивително много прилича на съвременната ни представа за летяща чиния.

Morkadis

7

Нарисувана през 1710г. и днес изложена в музея Физвилиян в Кембридж, картината “Раждането на Христос” показва нещо много странно.

8

към част 3

инфо: http://neshtoto.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.