Google Earth засне призрак

Край стара английска ферма броди неспокойният дух на мъж, издъхнал през 40-те години на миналия век

dGoogle може да знае всичко, но Earth-приложението му вижда всичко живо или…мъртво! Буквално!

Новите технологии не само улесняват живота на хората, но и дават доказателства за това, което векове наред говорят, но все още има такива, които не вярват. Google Earth засне призрак на мъж. Безплътното същество обикаляло руините на селска къща, срината от булдозери. Там ще бъде построена самолетна писта.

Снимките от въздуха са от селото Чарлтън, което се намирало недалеч от Бристол. То било разрушено през далечната 1946 г., но поне един от обитателите му „живее” там. Иначе там реално няма нищо, дори пътища му са обрасли с трева и останки от ферма. Предполага се, че точно това е дома на призрака. Печалната фигура носи дрехи от 40-те години на миналия век.

“Гледах Брентли и Пен Парк, защото те са близо до мястото ми на работа, а след това исках да видя летището Филтън. Изведнъж в десния ъгъл видях тъмната фигура на мъж с кепе до стара сграда. Изглеждаше доста страшно, затова извиках съпруга си – увеличихме няколко пъти и не можехме да повярваме на очите си. По принцип съм склонна да вярвам в призраци и това може да е един от тях. Ако беше някъде другаде в Бристол, нямаше да ме впечатли толкова, но фактът, че го видях до стара ферма в изоставено село, ме впечатли силно”, разказва Фиона Пауъл от Бристол – късметлийката, която първа забелязала призрака.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

източник: razkritia.com

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.