Ванга предрекла: Европа ще бъде обезлюдена, заради ядрено оръжие

вСветовните агенции бълват информации за предстоящ международен военен конфликт в Сирия. Анализатори определят това като началото на Трета световна война. Медиите подемат тези твърдения и ги превръщат в шокиращи и зловещи заглавия. У нас пък се завъртяха интерпретации около предсказанията на Баба Ванга, свързани с война в Сирия, след която ще настъпи хилядолетен световен мир. Пророчеството е направено преди около 40 години. Едва ли днес може да се отсее с абсолютна точност и категоричност какво точно е казала пророчицата в предсказанието си. С времето думите й вероятно са изкривявани и преправяни. Но все пак…

След Третата световна война ни чака едновековен мир

Баба Ванга е говорила за войната със Сирия. Тя е видяла, че през XXI век на Земята ще настъпи мир, който ще трае 100 години. Попитали я кога ще бъде мира. Тя отговорила, че не знае с точност, тъй като Сирия още не е паднала.

Третата световна война, която вижда пророчицата, тръгва от Сирия. Според Ванга, конфликтът назрява още в края на 2010 година и ще приключи през 2014-та. Отначало всичко ще изглежда като конфликт, но после ще бъде използвано и атомно оръжие. Това обаче ще доведе до почти пълно обезлюдяване на Европа. Хората ще страдат от ужасяващи кожни болести заради ядреното оръжие, пророкува пророчицата Ванга. По нейните думи, след този ужас настъпвал хилядолетен мир.


България ще се оправи, когато Сирия ке падне

Това е друга интерпретация на предсказанието на Ванга, което тя е направила преди около 40 години. Пророчицата казала това в отговор на въпрос – когат ще се оправи България. През изминалите години думите й останали неразбираеми, тъй като никой не могъл да разтълкува какво има предвид с падането на Сирия. Днес обаче пророчеството добива огромен смисъл и донякъде – яснота. Донякъде, защото липсват подробности за това, как точно ще се оправи България след като падне Сирия. Все пак тя е говорила за Трета световна война, за атомно оръжие, за обезлюдяване на почти целият европейски континет, за ужасни болести и т.н.

Общото между интерпретациите на това пророчество, е че след Третата световна война настъпва дълъг мир и човечеството се променя към добро. Религиите ще се обединят, мирът ще се установи на Земята, хората ще разберат за съществуването на духовния свят. Ракът ще бъде надвит…

През 2050 г. човеците ще пътуват до други светове със скорост, десет пъти по-голяма от светлината. През 2125 година хората за първи път ще се срещнат с извънземните. Те са се настанили на Земята преди много години и живеят сред нас кротко и тихо. През 2371 година две слънца ще се сблъскат и ще настане световен глад. 5070 година настъпва края на света, пророкува още Ванга.

инфо: http://www.epochtimes-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

6 коментара
  1. Анонимен 11 години ago
    • Анонимен 9 години ago
  2. Анонимен 11 години ago
  3. Tomova 11 години ago
  4. Анонимен 11 години ago
  5. Анонимен 11 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.