Навестяват ни хора от бъдещето

 Ендрю Карлисън – идвам от 2256 година

а1През 2002 година агенти на ФБР арестували 44 – годишния Ендрю Карлисън, по обвинения за измами и мошеничество. Едно от обвиненията било, че той играел на борсата, получавайки вътрешна информация. Предполагало се, че е сключил договор с шефове на компании и получавайки сведения от тях имал голям финансов успех.

Когато започнал да играе, Ендрю разполагал със скромните 800 долара. Само за 2 седмици те били умножени многократно, достигайки впечатляващата сума от 350 милиона долара!

Ендрю напълно отхвърлил обвиненята за престъпен заговор, заявявайки, че получава информация от бъдещето, от където бил пристигнал самият той, а именно от 2256 година!

Един от следователите по случая казва, че не вярва на нито думичка от тази фантастична история. Въпреки това всичките му усилия да намери данни за човек на име Ендрю Карлисън, се увенчали с неуспех.

Джон Титор – идвам от 2036 година

а2

Във форума Джон качил снимка на своята машина на времето

Името на Джон става известно през 2000 година. Той се появил за първи път в Time Travel Institute – това е форум на ентусиасти и теоретици за пътешествия във времето. Там той се вписвал с псевдонима Time Travel. През март 2001 година внезапно изчезнал.

Във форума Джон се представил като американски войник, който участва в проект за преминаване във времето. Пускал постове за физически термини, които са свързани с пътуването във времето. Пишел и за това какво интересно се е случило в преживяното от него бъдеще.

Разказите му включвали спомени, според които през 2004 година в САЩ започнала гражданска война, която се разрастнала в световна ядрена война. Русия станала супер сила, побеждавайки Евросъюза и Китай. След тези военни действия настъпил световен мир, а САЩ се превърнали в АФИ – Американска Федерална Империя.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

 

 

 

Един коментар
  1. Анонимен 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.