Извънземните вече са сред нас , но отказват да споделят технологиите си, казва ексминистърът на отбраната на Канада (видео)

пол

Пол Хелиър

Бившият канадски министър на отбраната заяви по руска  телевизия, че извънземните вече ходят сред нас вече, но отказват да споделят своите технологии, доакто ние не променим войнственият си и замърсяващ природата начин на живот “, – пише The Daily Mail.

Според Пол Хелиър,  който беше министър на отбраната от Либералната партия  в периода 1963-1967г. , има 80 различни вида извънземни.

”Някои от тях изглеждат точно като нас – те могат да ходят по улицата, а вие дори няма да забележите”- каза той в програмата  SophieCo на Russia Today.

“Ние имаме дълга история с НЛО, и, разбира се, през последните няколко десетилетия се вижда много по-голямата им активност, след създаването на атомната бомба” – казва Хелиър .

90 -годишният Хелиър за пръв  публично заяви, че вярва в извънземните, през 2005 г., отбелязва авторът Д. Маккормак .

“Ние губим твърде много време за да се сражаваме един с друг, ние  харчим твърде много пари за отбрана и недостатъчно за да нахраним бедните” – цитира бившия министър журналистът.

“Те биха искали да си сътрудничат с нас и да подобрят живота ни , но само, струва ми се, с наше съгласие.  Те не ни считат за добри домакини на планета” – заяви Hellier.

Hellier описва няколко вида извънземни, включително и “високи  бели”, които, както той твърди, са сътрудничили с Военновъздушните сили на САЩ в Невада.

Друга група  извънземни се наричаят “малки сиви”, а третият – “нордически” (според Хелиър, ако срещнете някой от тях, може да си  кажете: “Дали не е от Дания или някъде там?”) .

Прочетете още: 

Разговор с бивш служител на ЦРУ относно Зона 51 и извънземните

инфо: http://30dumi.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.