Според канадски министър извънземните си сътрудничат с армията (видео)

 извПо време на проведената обществена дискусия в Отава, Канада, бившият канадски министър Пол Хелиър хвърли бомбата, като заяви, че армията си сътрудничи с извънземни.

Според Пол Хелиър все пак е нужно някои факти да останат скрити за широката аудитория. Въпреки това, рано или късно ще се наложи хората да бъдат информирани за секретната работа на правителствата с пришълците.

В края на изявлението бившият министър добавя, че от доста време извънземните са сред нас.

Можете да видите видеото тук:

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.