Шокиращо твърдение: MH370 свален от китайци – Китай и Русия държат Обама в шах?

обамаЗаглавието, взето от видеото по-долу, рожба на Западна журналистика, е скандално, но както показва самото видео, то не е по-скандално от многото първоначални истории, казани по света за мистериозно изчезналия малайзийски полет MH370 с 239-те души на борда.

Списъкът е немалък:

• първо ни беше казано, че е имало проблеми с двигателя и самолетът се е разбил;

• после, иранци са отвлекли MH370;

• самолетът е летял твърде високо и всички са припаднали, след което се е разбил;

• самолетът е летял твърде ниско, избягвайки радарите;

• пилотът е бил политически фанатик и го е разбил нарочно;

• пилотът е бил обезумял, поради любовна афера;

• полетът е продължил седем часа след прекъсване на всички комуникации, без да бъде засечен на радара!

След това се опитаха да ни накарат да повярваме, че полетът е успял да стигне до Диего Гарсия, разполагащ с една от най-сложните и модерни технологии за проследяване, само за да се разбие в Индийския океан, без дори да бъде забелязан.

// ]]>

Всички тези истории, съобщени в репортажите и след това отречени, правят разказаното от разузнавателния експерт Майкъл Шримптън все по-малко „шокиращо“. Той твърди, че не само MH370 е свален с ракета от група китайски националисти от комунистическата партия, но и че сателитите на NSA всъщност са проследили въпросната ракета, и че Русия и Китай шантажират Обама да мълчи.

Във видеото по-долу Шримптън твърди, че Едуард Сноудън се е добрал до документи, доказващи, че получените от ЦРУ ДНК-резултати на Барак Обама не съвпадат с тези на неговите баба и дядо, като тази информация е предадена на Русия и се използва от тях и техните съюзници, включително китайците, за контрол над Барак Обама.

Вижте още: 

Разговор с бивш служител на ЦРУ относно Зона 51 и извънземните

инфо: http://www.epochtimes-bg.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.