Охранителят на Обама – извънземен? (видео)

я4Извънземен охранява президента на САЩ? Скандално твърдение не идва от някой любител на конспирациите. Уфологът Скот Уоринг публикува в мрежата доста интригуващ клип от конференция Барак Обама. Наред със всичките журналисти, оператори, охрана и служители се вижда мъж с доста странна външност.

Телоохранителят има огромни вдлъбнатини за очи, странен нос и сив цвят на кожата. На пръв поглед може да изглежда сякаш носи маска, но на тепловизор не е отчетено температурата на лицето да е  по-ниска, отколкото на земляните. „Човекът“ изглежда като агент от службите за сигурност, който сканира тълпата с метален детектор.

Според Скот Уоринг, това е представител на рептилоидната раса или робот, който чрез телепатия подава думите на речта му. В същия момент Обама даде изявление, че САЩ са готови на всичко, само и само Иран да нямат ядрено оръжие.

Интересен е фактът, че в хората в залата сякаш не забелязват странното същество. Скот Уоринг е убеден, че загадката може да бъде разкрита само с цифрова камера, тъй като чрез нея се виждат неща, които са невидими за невъораженото око. На много места в  мрежата се лансира тезата, че Световния елит всъщност идва от Планетата на рептилите или поне се командва от там. Освен това Обама редовно се посещаван от чуждоземните пришълци. Когато се състоеше предизборната му кампания преди пет години, телевизионният канал MSNBC засне и показа летяща чиния. Това се случи отново преди четири години – по време на получаването на Нобеловата награда беше заснето НЛО, а преди два месеца друг диск кръжеше над монумента във Вашингтон.

Последвайте ни във Facebook

4 коментара
  1. йо 11 години ago
  2. Iv 11 години ago
  3. Анонимен 10 години ago
  4. alienware 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.