10 опасни лъжи за ваксините (част 2) (видео)

продължение от част 1

 

а2Лъжа 6

Без вредни съставки са:

Една сериозна компания не би навредила умишлено на хората.

Това е лъжа, когато се казва публично от пропагандаторите на ваксините. Иначе има и друга форма – самозалъгване сред, за съжаление, не малко хора, които се вкопчват в свинския авторитет или просто постъпват като щраусите пред всяка опасност.

Малка част от съдържанието на “одобрените” ваксини от “сериозните” компании:

– Тимерозал (живак под прикритие) – дори не се води като “добавка”, а присъства в много ваксини, без да е обяснено… ЗАЩО? Изключително вредно въздействие върху нервната система. Сочен е за една от причините хора да колабират или умират веднага след поставянето на ваксини.

– Алуминий – също без “сериозно” обяснение, но с доказани последствия за въздействието му върху естествените защитни системи на организма. Тези данни наистина могат да доведат човек до параноя (от здравословния тип).

– Формалдехид
 – наред с другото, този разтвор се ползва за презервация на трупове за продължителен период от време. Американската Агенция за защита на околната среда, и не само тя, го посочва като вероятен причинител на рак сред хората. Смята се за вреден и канцерогенен дори само при вдишване, а ваксините го поставят директно в кръвоносната система.

– Феноксиетанол (антифриз под прикритие)
 – ползва се и в някои козметични продукти. Потиска централната нервна система със съответните дългосрочни последствия за здравето. Външните симптоми от отравяне с феноксиетанол са повръщане и диария. Употребата на това съединение за козметични и фармацевтични продукти е забранена в Япония и други страни.

– Сквалин (squalene)
 – на пръв поглед безобидна съставка. Но всъщност тя е една от най-опасните.

Имунната система в нормални условия разпознава сквалина като естествена молекула на тялото, защото се намира в мозъка и цялата нервна система. Полезното действие на естествения сквалин може да се засилва чрез консумация на маслиново масло, което има благоприятно действие на антиоксидант. Но… При инжектирането на сквалин в кръвта (например чрез ваксина) имунната система го идентифицира като чуждо тяло и го атакува. Последиците са, че това се отразява и на естествения сквалин в нервната система. Имунните клетки, които веднъж са нарочили сквалина за “враг”, го атакуват навсякъде, където го намерят. Покрай сквалина от ваксината го отнася и естественият сквалин. Най-страшното е, че имунната система не се задоволява само с това, но напада и самите места, където най-често се намира сквалин – нервните клетки, които трудно се възстановяват, доколкото изобщо е възможно. Накратко, ваксините причиняват автоимунни заболявания, защото съдържат сквалин. Всичко това не е новост. Вредите от сквалина във ваксините са отчетени още през 1991 година. Американски войници, участвали в сраженията в Персийския залив, са били инжектирани с ваксина срещу антракс, в която е имало сквалин. А тъй нареченият Gulf War syndrome – неврологично заболяване, днес се смята от “лекарите-параноици” (враговете на фармабизнеса за милиарди) за следствие от ваксината.

ВНИМАНИЕ!
Накратко: тестовете на болни войници показват, че в организмите им са се създали антитела за сквалина; при войниците, които нямат този синдром, имунната система не е реагирала на сквалина. Ваксините “срещу” свински грип могат да доведат до истинската глобална пандемия на това, срещу което уж се борят. Но съвсем ЛОГИЧНО и ЗАКОНОМЕРНО ще причинят СИГУРНИ заболявания като: артрит, фибромиалгия, обриви, хроничен световъртеж, хронични главоболия, засилен косопад, нелечими екземи, обща отпадналост, загуба на памет, “необясними” гърчове, резки смени в настроенията, невро-психиатрични проблеми, анемия, лупус, множествена склероза… И още неизброимо много автоимунни заболявания, едни от които са и всички форми на рак, както смятат не един и двама специалисти. Сиреч, касапница чрез ваксини пар екселанс.

Символ веруюто на модерния алхимик:

“Към живия вирус прибавете поне десет токсина и… ще получите една одобрена ваксина.” При такива перспективи човек е длъжен да прибегне до здравословна параноя и да прати по дяволите сериозните компании с техните сериозно поболяващи и смъртоносни ваксини. Тук дори не обръщам внимание на други, далеч по-опасни съставки на ваксините, както и на някои нововъведения като експерименталната нанотехнология. За читателите с ум и изписаното дотук трябва да е достатъчно.

Лъжа 7

Ваксините са сигурни и одобрени от световната здравна организация

Кой може да го гарантира и как ще го гарантира? Журналистът, който пише, че една ваксина ще е одобрена? Или лекарят, който твърди, че ви инжектира със сигурна ваксина? Те откъде знаят? Няма откъде да знаят, а подобни изказвания са просто желание това да е така и следствие от предоверяването в “авторитета” на хора, които лекарите и журналистите не познават.

Истината в три често повтарящи се сценария:

Morkadis

Ваксината е тествана и ВЕДНАГА се появяват последици. Тези, които ТРЯБВА да одобрят ваксината, за да може производителят да си получи парите, отричат връзката между последиците и ваксините. Подобни истории съществуват в хиляди от десетилетия насам.

Одобрението на която и да било ваксина броени дни или месеци преди нейното масово производство е измама. В случая на тази срещу свински грип даже има “одобряване” СЛЕД производството на 90 милиона бройки. И преди, и след масовото производство, а също и независимо от липсата и наличието на данни от тестове, одобряването е фиктивно.

Истината в едно изречение: често ваксините се доказват като вредни ГОДИНИ или ДЕСЕТИЛЕТИЯ след събирането на статистики и тяхното анализиране. Все по-често се изтъква, че ваксините, поставяни в бебешка възраст, водят до множество заболявания в зряла възраст – 20, 40 или повече години след поставянето им. Ваксините са оръжието за евгеника и неестествен подбор на населението. Съставките на някои ваксини се смятат и за причинители на стерилитет.

Деца и бременни жени не могат да участват в тестовете на ваксините. А точно те са нарочени за опитни мишки на “одобрените” ваксини срещу свински грип. Това говори достатъчно за “одобрението” и колко струва. Колкото до сигурността, повечето от добавките във ваксините са смятани за опасни за бременните жени.

Лъжа 8

Не съдържа живи вируси

Тази лъжа се появи, когато много хора осъзнаха, че свинският грип може да стане реален глобален проблем само с помощта на ваксините “срещу” него. Тоест, че ваксините ще предизвикат пандемията от категория 5 и 6, каквато в момента няма и дори теоретично е немислима.


Истината в едно изречение: Ваксините се правят, като вземеш жив вирус, след това го “омаломощиш” и инжектираш направо в кръвоносната система на хората, като заобикаляш естествените системи за защита на организма. Този принцип важи в пълна сила и за ваксината срещу свински грип. Жив вирус на свински грип има и в назалните спрейчета, с които атакуват децата, които ги е страх (с основание!) от боцкането. Спрейовете водят до по-силна имунна реакция, но винаги има не малка опасност вирусът да се размножи бързо при хора със слаб имунитет.

Медици вкарват жив вирус на свински грип през носа на дете. Колко “омаломощен” и “зашеметен” ще е живият вирус на свински грип, който ще се разпространява във всички ваксини “срещу” него? Истината: само един Господ знае.

Една от големите компании, които разработват такава ваксина, е Baxter, срещу която и до днес се водят няколко дела за умишлен опит да предизвика заразяване на хора с изкуствено създадена и подсилена форма на птичи грип, за да може по-късно да продаде още, вече “по-сигурни” ваксини и лекарства. Тези дела са заведени от организации в Америка, Европа и дори Азия (по-точно Индия).

Скандалът гръмна, когато ваксини от австрийския клон на Baxter бяха допълнително и независимо “одобрявани” в Чешката република. Там се установи, че са живо биотерористично оръжие. Ако чехите не се бяха захванали да изследват пратката, предназначена за 18 европейски държави, последиците от подсиления вирус на Baxter щяха да са катастрофални. Същите тези Baxter са сред основните производители на ваксината “срещу” свински грип за Европа (без Англия) и САЩ. Можем да твърдим, че са забъркали поредната каша, защото са патентовали своята свинска ваксина броени месеци, преди някой да чуе за пандемия от свински грип. Явно в маркетинговия им отдел е пълно с врачки и щатни пророци…

Лъжа 9 

Ако бъде обявена за задължителна в България, нямаме избор, освен да я приемем

Винаги имате избор. Никой не може да ви задължава морално да приемате безспорни боклуци и потенциално вредни съставки в тялото си. Тялото си е ваше, а конституцията ви гарантира телесна неприкосновеност. Позовавайте се на нея. Позовавайте се и на религиозна основа, че тялото ви е храм на душата, а съответно и средство за проявление на Бога.

В случай на “задължителност” могат да ви задължат само с физическа сила. Вероятността да го направят е малка, защото за подобно нещо са нужни ресурси и организация, с каквито България и повечето европейски държави не разполагат. Единствената реална “сила” на думата “задължително” е да ви накара да се… самозадължите. И да се наредите “доброволно” на опашка пред центровете за ваксинация.

Лелка, наплашена от грипа, чака за ваксинация.

Нека си остане сама на столовете!

Не действайте емоционално и прибързано, а бъдете информирани и отговорни пред себе си и близките си. Държавата може да заведе дело за неподчинение, ако откажете задължителната ваксина, но това ще стане само ако в България глупаците и здравно невежите са абсолютно мнозинство. Само тогава хората за съдене ще са малцинство, за което си струва (буквално, защото вероятно ще става дума за глоби!) раздаването на призовки и губенето на време за съдиите. Но и тогава е по-вероятно ВИЕ да осъдите държавата, отколкото тя вас. Страхът е силно средство за контрол. Не му се давайте, не и без съпротивата на разума!

Лъжа 10


Имунизацията е единствената защита от свински грип

Няма такова нещо. Ваксините “пазят” от едно и със сигурност увреждат сто други неща. Маските са просто смешни и ще ви накарат да изглеждате като бостанско плашило – заради един грип, който и да ви тръшне на легло за няколко дни, ще ви създаде естествен имунитет, не само срещу грипа, но и срещу други заболявания. Хигиената е хубаво нещо сама по себе си, но не ви гарантира, че грипът ще ви заобиколи.

Важното е страх да няма и в грипните сезони да се пие повече витамин D. И по-точно витамин D3.

По-евтино, по-здравословно и по-чисто защитно средство от всяка ваксина – евтина, скъпа, тествана или целяща бърза печалба.

инфо: http://www.blitz.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Petia Sashova 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.