10 опасни лъжи за ваксините (част 1)

а1Статията е за свинете и техните ваксини. Ама нещо ме кара да се сещам за “Фермата” на Джордж Оруел. Там има една разтърсваща сцена, когато прасетата откарват с измама и насилие застаряващия жребец Оувес в кланицата, като твърдят, че го водят в болница за лечение. Някои от животните във фермата изразяват съмнения: “Оувес! Излез! Бързо излез! Водят те на смърт!”

Прасето Квик – пропаганден министър на свинската власт, продала Оувес – намира точните думи да приспи вниманието: “Преди фургонът бил собственост на кланицата и наскоро бил купен от ветеринарния лекар, който още не бил сменил надписа. Така именно възникнало недоразумението.” Почти всички животни повярвали. А тези, които не вярвали, не намерили точните думи да възразят.

На мен думите ми идат отвътре. Днес, десетилетия след написването на “Фермата”, можем да гледаме на Оруел като на пророк. Скоро не само застаряващите животни, но и тези в разцвета на силите си ще бъдат продадени на свинските интереси. Подготовката чрез измами вече достига своя апогей: “Свинският грип е на прага на дома ви! Не го виждате никъде около вас, но той е някъде там и ви дебне. Страхувайте се! Страхувайте се! Торбалан иде…”

Дори от кратките сведения в медиите вече става ясно, че карането към кланицата може да стане и чрез насилие. Някои от животните квичат: “Водят ни на смърт с тези ваксини!” Други се оглеждат неразбиращо с късогледи очи и тъй като свинският “научен” авторитет е тежък авторитет за късогледите, вместо да правят свои проучвания, е някак по-лесно да припознаят дори кланицата като клиника. Не по-малко изумително е, когато поболяването и убийствата на хора с ваксини са наричани “лечение”.

Задава се масова касапница с биотерористично оръжие, наречено за краткост ваксина. Ваксината “срещу” свински грип е като разделителна линия. В зависимост от коя страна на тази линия застанем, ще проличи доколко сме осъзнати и способни да отстояваме правата и интересите си.

Никой няма право да казва, че не е бил предупреден или че не е имало информация за опасността от ваксините.

Всеки, който твърди, че не е знаел достатъчно аргументи, за да каже: “Не, докторе, инжектирай на себе си отровата”, се самозалъгва или предпочита да се прави на неангажиращо разсеян. И все пак, за тези, които бавно схващат или тепърва навлизат в проблематиката, предлагам изобличаването на 10 лъжи, които ще ни спестят кланицата и здравословни проблеми за години напред.

Лъжа 1 

Свинският грип е по-опасен от сезонния

Опашата лъжа, която дори медиите не могат да направят истина. Непрекъснатото повтаряне на една лъжа не я прави истина, а банална лъжа. Свинският грип А(H1N1) има същите симптоми като сезонния и се отразява различно на отделните хора. Някои могат да го изкарат на крак, други – на легло, при трети, които имат хронични заболявания, може да се стигне до болнично наблюдение.

Смъртността от А(H1N1) не е по-висока от тази при сезонния грип – 0.007 процента. Тоест от УСЛОЖНЕНИЯТА на свински грип умира 1 човек измежду 100 000 души. В света има премного други болести или социални причини, които са по-смъртоносни. А изтъкването на свинския грип – просто една форма на грип – е шумна реклама за ваксините и НИЩО друго.

Лъжа 2

Не съдържат подсилващи добавки

До тази лъжа не се прибягва в България, тъй като не е необходима – никой не пита! Медиите на Запад, особено по-големите, обикновено са собственост на лица, които печелят и от фармацевтични продукти, вече не се свенят да разпространяват неверни данни.

Ето каква е системата. Самите производители обявяват, че във ваксините ще има подсилващи добавки. Естествено, че ще има. Това е практика. От изявленията на европейските компании Baxter и GlaxoSmithKline дори излиза, че тези опасни (но уж нужни) добавки ще са повече за европейските ваксини. Появяват се съответните опасения на лекари, които си разбират от работата и пишат за малки, независими здравни онлайн или печатни издания. Ролята на корпоративните медии е да надвикат малките медии с гръмки лъжи.

Morkadis

Лъжа 3

Предпазват 100% от инфлуенца

Това е може би най-голямата лъжа от всички, която се повтаря и потретя безспир от медиите.

Защото е по-лесно да преведеш скрита или явна рекламна кампания на Световната здравна организация и нейните бизнес-партньори, отколкото да мислиш или да правиш проучвания и елементарни сметки. Истината е в едно изречение: даже ако ваксината създаде антитела, това не значи автоматично, че имате сигурен имунитет срещу вируса, особено ако той мутира (както става обикновено).

Лъжа 4 

Те са безплатни и са задължителни

Няма такова нещо. Ваксините струват пари. Дори да не ги плащате от джоба си, държавата ще ги плати, като бръкне в хазната с вашите данъци. Само компанията GlaxoSmithKline ще погълне 4 милиарда евро за първите ваксини, предназначени за Острова.
Това, че същата компания ще “дари” 50 милиона бройки на ортаците си от Световната здравна организация, не прави нито едните, нито другите благотворителни дружества. С този жест GlaxoSmithKline формално се отплаща на съучастниците си. Маргарет Чан от СЗО и нейните мошеници направиха рекламната кампания за един опасен продукт чрез изсмукани от пръстите данни за “глобална пандемия” на “грип-убиец”.

Медийна пандемия – прасетата са новата “най-голяма опасност за света”, след като се преситихме на извънземни нашественици и метеорити-убийци.

Границата между Холивуд и любимия ви вестник става все по-неясна.

Истината е, че покрай истерията, за която огромна вина имат медиите, Световната здравна организация си извоюва правото да налага своите закони над законите на държавите. С други думи, в случай че ваксините поболеят много българи и положението бъде рекламирано като “кризисно”, СЗО ще има право да налага карантина и насилствени ваксинации. След като реши да пълни гушите на ненаситни гъсоци, “нашето” Министерство на здравеопазването (или здравепогазването?!) вече обяви, че е готово да инжектира биотерористичното оръжие, каквото е всяка ваксина, със съдействието на МВР и Министерството на отбраната. Правете си сметката! Ако се стигне до МВР и МО, вероятността за касапница нараства неимоверно.

Лъжа 5

Никой няма интерес да разболява умишлено хората

Наивно, та чак смешно. Дори не смятам да адресирам подобна нелепост за българските читатели, които много добре би трябвало вече да знаят, че образованият човек с костюм или бяла престилка може по нищо да не се различава в морално отношение от мутра, от пласьор на дрога и плът… или от някоя отрепка на улицата, която ще ви пререже гърлото за 20 лева.

А като имаме предвид, че политици като Хенри Кисинджър и М. Горбачов без свян разкриват философията си как свят с 90% по-малко хора ще е един по-добър свят, повече дискусии са излишни. Биотероризъм в камуфлажните дрехи на “медицина”.

инфо: http://www.blitz.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

към част 2

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.