Мъжкият пол е на изчезване

ембрионПрез последната половина на миналият век учените забелязали, че нещо странно се случва със сексуалното здраве на мъжете. Все по често ставали аномалии в спермата и случаите на стерилност започнали да се увеличават. По последни данни, през изминалите 50 години количеството на сперма, която могат да имат мъжете е намаляло наполовина, а заболяванията като рак на тестисите са се удвоили.

Защо?

Учените смятат, че причината се крие в някои химически продукти. Те оказват влияние върху мъжката хормонална система и повреждат основните елементи, необходими за нормалното сексуално развитие. Проблема са състои в това, че сега тези химически продукти се намират навсякъде около нас. Някои от тези често срещани вещества причиняват дълбоки и трайни вреди на децата и подрастващите. Младежите също са подложени на опасността количеството на сперматозоидите при тях да намалее драстично през бъдещите десетилетия. Средностатистическият съвременен мъж има двойно по-малко сперматозоиди, отколкото е имал баща му на неговата възраст, като само 85 % от тези сперматозоиди са нормални.

Половият хормон – тестостерон е един химичен агент, който е от решаващо значение за половото развитие при мъжа. Някои химически синтетични продукти могат да променят или блокират функциите на тестостерона в тялото, като увредят трайно половото развитие при момчетата. Тези промени във функциите на човешкото тяло ще бъдат най-голямото следствие от химическата революция на ХХ век.

Най-заплашени от тези продукти са децата и бебетата, както и тези, който все още не са родени. Защото ефекта е постоянен. И защото човешкият зародиш има съвсем малко защити против тези токсични продукти. Това е момента, в който всички клетки започват да се делят те се оформят в органи. Този процес започва от шестата седмица на бременността и дори по-рано. До скоро учените смятаха, че плацентата защитава плодът от токсините. Но майчината утроба не предлага такава защита. Плодът е изложен на всичко, което може да засегне майката.


През първите седмици от бременността ембрионът няма определен пол. Половите хормони са решаващи дали ще се роди момче или момиче.

От шестата седмица на бременността започва да се развива мъжкият полов орган.

Твърде вероятно е химическото замърсяване да е виновно за увеличаването с 200% на половите дефекти при мъжете.

Процесът на превръщането на ембриона в момче е сложен и се влияе от много параметри. Ако не всичко премине както трябва заради ниска концентрация на определени хормони например, това момче няма да успее да постигне завършена и пълна мъжественост.

Бебето развива органите си в майчината утроба и ако някакъв нежелан елемент попадне на това място и попречи на развитието на костната система, капилярите и мозъка, това дете ще остане увредено завинаги. Новите изследвания показват, че зародишите от мъжки пол, които не могат да завършат нормалното си развитие са все повече на брой. Разполагаме с поразителни доказателства, че химическите продукти убиват децата още в утробата на майката.

Има изследвания, които доказват, че от момента на оплождането до раждането с децата се случва нещо. С няколко думи – умират преди да се родят.

Химията, която е заплаха за децата не засяга само тяхното нормално развитие, тя може да се окаже заплаха за оцеляването на вида ни.

Ние живеем в един свят замърсен от химикали, които нарушават нашите хормонални цикли. Днес не е необичайно да видим момичета на 9 години със гърди – това се дължи на външните молекули, които действат като естроген. Също така вече е известно огромното нарастване на мъжкият стерилитет. И вероятно след няколко десетки години ще бъде изключителна рядкост да срещнем мъже или жени с нормално телосложение.

Прочетете още: 

Тибетска рецепта изчиства организма от излишните мазнини, стопява тумори

инфо: http://zepir.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.