Необясними звуци се чуват из цялата планета (видео)

звуциУчените в последно време все по-често получават информация за необясними звуци, които могат да се чуят в различни части на нашата планета, като че ли идващи от недрата на самата Земя.

Някъде това явление е подобно на метално скърцане, някъде като звук на реактивен двигател, а някъде и на тракане на влак. Някои изследователи смятат, че това, сякаш идващо от вътрешността на планетата бучене, може да бъде предвестник на предстояща смяна на магнитните полюси на нашата планета. Учените могат само да гадаят за възможен сценарий при смяна на магнитните полюси на планетата и на теория това трябва да се случи мигновенo.

Може би, самата планета предупреждава за предстоящите промени и затова „стене“. Досега , за съжаление , няма обяснение откъде е това странно бучене. Според един от вариантите на изследователите на това явление, самата планета ще дава все повече доказателства за повърхностното напрежение и свиване.


Механизмът на това явление се сравнява с появата на бученето на самолет – случва се свиване масата на въздуха, и се появява бучене. Бучене, което може да бъде предвестник на бедствие – смяната на магнитните полюси на планетата, най-вероятно, се появява в резултат на вертикалните трептения на водата.

Това е подобно на начина, по който земетресението разрушава кората. Доказателства за странните аномалии има в изобилие, информацията идва от всички краища на света. Следва да се отбележи, че очевидци твърдят, че шумът сякаш минава през цялото им тяло, сякаш тези вибрации идват направо от недрата на планетата.


инфо: http://www.epochtimes-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

 

Един коментар
  1. Yoana 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.