НЛО заснето над Сиатъл (видео)

нло

Авторът на снимките разказва:

„На 30 декември 2012 година се разхождах в центъра на Сиатъл и реших да направя няколко снимки на сградите и други забележителности. Времето беше страхотно и успях да направя няколо наистина добри кадъра. Когато реших да разгледам снимките няколко дни по-късно, забелязах странен обект над една от сградите. Увеличих го и не ми изглеждаше като самолет или хиликоптер. Може би смътно прилича на дирижабъл, но все пак има някои необичайности. Оказа се, че обектът е без прозорци с метална повърхност и сякаш има форма наподобяваща бумеранг. Върнах времето назад и си спомних, че когато съм правил снимката не съм чул някакви необичайни звуци, нищо по-различно от обикновен градски шум. Дори не съм забялазал обекта в момента на снимането, открих го 1 седмица по-късно. Това може да е нещо забележително, а може и да не е. За всеки случай не ми прилича на никое от познатите ни въздухоплавателни средства. Може би наистина е било НЛО, което е прелитало над Сиатъл в този момент. Бих искал снимките ми да бъдат разгледани от експерт, който да определи какво точно е това.“

Един коментар
  1. Нова 11 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.