Предсказанията на Петър Дънов и Слава Севрюкова за Третата световна война

Тя ще е расова, ще продължи повече от 20 години и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си, предрича Учителят
дънов

Петър Дънов

Светът е изтръпнал от ужас. Започва ли Трета световна война? Великите сили отправят закани всеки час. Държавите от Западна Европа се групират и прегрупират. И никой не може да прогнозира началото и края. Инспекторите на ООН влязоха в Сирия. Търсят доказателства за използване на химическо оръжие. САЩ са заели позиция за летящ старт. Руските военни сили очакват последната команда да отлетят по посока Сирия. Но външният министър Сергей Лавров е категоричен, че Русия няма да воюва.

Ако се доверим на предсказателите, то в Сирия ще има сериозен сблъсък. А той като домино ще повлече и други, и други. Войната е неизбежна и катарзисът също. След това човешката раса я очаква духовно израстване!

Преди повече от 65 г. в книгата „Живия хляб“, 1932-1933 г. учителят Петър Дънов предрича какво ни очаква:

„…Остава още една война да има в далечно бъдеще. Тази война ще се прекрати, но ще дойде друга, по-голяма, в далечното бъдеще. Ако сега не се научите да носите с радост страданията, в тази война ще бъдете на фронта и никой не може да ви избави. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството.

Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства, ще стане тази Трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от съчмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите. Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария, ще бъдат залети от повдигащите се води и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора.


Хората сега се приготовляват и ако се отвoри една война, ще измрат около 50 милиона души. Ако и тогава не поумнеят, ще се отвори нова война, още по-ожесточена, в която ще умрат 550 милиона души. Това не го искам аз, но казвам, че човешките мисли, чувства и постъпки определят тази война. Ако и тогава не поумнеят, ще дойде по-страшна война. След нея вече няма да воюват, защото ще стане такова чудо, каквото хората никога не са очаквали. Тогава ще се прекъснат всички съобщения, железниците, телеграфите, телефоните и ще минат най-малко 100 години, за да могат да се възстановят отношенията на един народ с друг. До това време те ще бъдат съвършено изолирани.“

с

Слава Севрюкова

На къде вървят България и човечеството? И ако някой знае отговорите, то това е доц. Иво Лозенски, университетски преподавател и автор на 7 изобретения. В продължение на 30 години е най-близкият човек на Слава Севрюкова, която е ясновидец номер 1 на България. Пред нея дори Ванга се е прекланяла. Петричката пророчица признавала, че Севрюкова е едно богово ниво над нейното и „всичко, що е издумала, нарисувала, начертала Слава, ке се сбъдне“.

Ето част от дългосрочните прогнози на Слава Севрюкова:

“Таман България ще влезне в Европа, и светът ще тръгне на зле!” 2007-а влязохме в Евросъюза, а 2008-а започна кризата“, споделя Севрюкова пред доц. Лозенски. А колко време светът ще върви на зле, след като ни приемат в Европа, пита университетският преподавател. “Ще трае наполовина на Втората световна война! Таман България ще тръгне на добре, и светът ще тръгне на зле. Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко настрани от това, което го чака!”.

Севрюкова умира на 10 април 1991 г., но доц. Иво Лозенски открива точност в преценките й. “Не си мислете, че земята, по която стъпваме, ще бъде все земя. Някъде там ще има и вода… Ще стане по-рано, отколкото го очакваме! Предупреждавайте вашите близки да се прибират у дома до 2012-2015-а, защото и да искат да се приберат по-сетне, вече няма да може!”- предвижда леля Слава.

В книгата си „Прорицания“ Иво Лозенски прави паралел между предсказанията на Слава Севрюкова, Ванга, Преподобна Стойна, Петър Дънов? Къде се засичат и къде се разминават? За Третата световна война Ванга казва: „Тя ще почне октомври 2010 г.!“ Слава е категорична: „Третата световна война вече тече!“ Явно е имала предвид тероризма и духовната деградация…

инфо: http://www.blitz.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

3 коментара
  1. т 11 години ago
  2. Анонимен 10 години ago
  3. фи 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.