Силните земетресения в Гърция са предизвикани умишлено

земетресениеНяколко силни труса, първоначално регистрирани от европейския сеизмологичен център, но бързо се оказаха заличени, сякаш никога не са съществували…

Силните земетресения в Гърция след 24 май предизвикаха нови теории за тяхното причиняване. Няколко силни труса, първоначално регистрирани от европейския сеизмологичен център, но бързо се оказаха заличени, сякаш никога не са съществували. А из форумите тръгнаха въпроси — кой и защо крие информация за силните земетръси и възможно ли е да са причинени от човешка ръка?

Силният трус от 24 май причинен умишлено?

САЩ си има HAARP, Русия и Китай също, защо да няма и машина за земетресения? Учените и до днес се кълнат, че е невъзможно да бъде предсказано едно земетресение. Но възможно ли е да бъде предизвикано умишлено?

На теория това е абсолютно невъзможно, но на практика се случва. В нестабилни райони като Егейско море са правени сондажи за нефт от гръцки и турски военни кораби, твърдят блогъри, пише avatonpress.gr.


Неслучайно цяла армада се е оказала в близост до района на силното земетресение от 24 май, което разтърси половин Европа. И това може да е една от причините за силните трусове.

Изкуствени земетресения, за сондиране за нефт и газ

Не, това не е наша измислица или хипотеза. Норвежката PGS е получила разрешение от гръцкото правителство да предизвиква изкуствени земетресения, за да проучва за нефт и природен газ край Кефалония. Как точно се предизвикват изкуствени земетресения засега не сме съвсем наясно, но очаквайте да ви информираме обстойно в най-скоро време.

Политически интереси

Колкото и абсурдно да звучи силните земетресения могат да послужат и за обслужване на политически интереси. Не само земетресенията в Гърция може да са причинени умишлено — американски учени вече потвърдиха, че след дълбоко сондиране за нефт в централна Америка, ръстът на земетръсите в района рязко се е увеличил.

А разрушителното земетресение в Хаити преди няколко години, даде отлична възможност на САЩ да постави островната държава под контрола си. И до днес обаче учени от цял свят твърдят, че не е имало никакви предпоставки, които да подскажат, че подобно бедствие предстои. Дори засилване на сеизмичната активност в района.

Вижте още: 

Българин показа оръжието, което предизвиква всички смъртоносни катаклизми 

инфо: http://www.razkritia.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.