Сватба в годината на змията

new year card with snakeАко сте решили да сключите брак през 2013 – годината на змията, то планирайте всичко внимателно. Ако все пак тринадесетото число в годината ви притеснява, можете да се обърнете за съвет към китайската астрология.

Китайците имат собствен астрологичен календар и според него 2013 е годината на черната змия. Тък като в китайската култура змията се води за практично животно, сключването на брак през тази година се препоръчва за практичните натури, стъпили здраво на земята, а не за романтичните и мечтателите, които живеят в свой си свят. Казано накратко, годината е подходяща за двойки предпочитащи студеният разум пред романтиката.

Най-дълги и хармонични ще са тези бракове, сключени по-скоро по сметка, отколкото по любов.

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.