Уфологът Стамен Стаменов: Под София има тунели, прокопани от извънземни

софияИ преди уфолози са коментирали, че извънземните отдавна имат интерес към страната ни. Досега обаче се говореше, че любопитството им било свързано със Странджа и Родопите, защото били специални места. Сега обаче стана ясно, че и столицата ни е представлявала интерес за чуждоземните цивилизации.

Под София имало подземни тунели, чиято дължина е 15 км. Те били създадени от древни извънземни цивилизации и до ден днешен се използвали от враждебни на човечеството космически цивилизации. Те разполагали със специална апаратура и генератори, с които облъчвали столицата, а висшата им цел била унищожаването на живота на планетата. Причината е, че земята им е необходима, но не и хората.

Това обясни уфологът Стамен Стаменов в предаването „Добро утро, България“ по TV7. Според него извънземните се интересували от богатствата на планетата, затова голяма част от българското злато било вече изнесено.


За мистериозния военен обект Царичина специалистът твърди, че бил грешка. Изкопаният ров край селото бил просто една съвсем обикновена дупка. Въпреки това за т.нар. експеримент „Царичина“, който започна в края на 1990 г. и продължи година и половина, са похарчени цели 130 хил. лв.

„Аз дадох на военните картината, която ми даде екстрасенсът Димитър Кекеменов. Тя не беше за копане край Царичина. Това, което трябваше да се обработи е обработено. Информацията за Царичина е чиста. Службите на Израел потвърдиха, че контактьорското писмо е древно. Това е психо експеримент с човечеството. Твърде вероятно е комбиниран – от извънземна интервенция, т.е. от зомбиране от извънземни спрямо човечеството и по земна линия. Много човешко здраве отиде в Царичина. Не е изключение извънземните да са си правили шега“, каза още Стамен Стаменов.

Вижте още: 

Еквадор: металната библиотека и загадъчните тунели (видео)

инфо: http://inews.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

4 коментара
  1. Анонимен 10 години ago
  2. Mario Petrov 10 години ago
  3. Kalin 10 години ago
  4. Анонимен 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.