САЩ предупредиха гражданите си за вероятността от силно земетресение в Румъния

румънияПосолството на САЩ предупреди американските граждани, които идват в Румъния, за риска от унищожително земетресение.

На интернет страницата на посолството цял раздел (http://romania.usembassy.gov/acs/disaster_preparedness.html) е посветен на извънредните ситуации, но най-голямо внимание е отделено на сеизмичната опасност.


Представители на посолството указват, че е налице висока степен на вероятност от силно земетресение, което ще предизвика сериозни щети.

Посолството на САЩ предупреждава, че в случай на силно земетресение, румънските власти вероятно няма да бъдат в състояние да реагират адекватно.

инфо: http://30dumi.eu

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. МетусМортис 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.