Ваксината срещу рак на шийката на матката – опасна за здравето (видео)

а1И не само опасна за здравето, но има и смъртни случаи след поставянето й

След появата на различни болести ваксинацията е едно решение за предпазване и спасяване на живота на хората. За съжаление от някои ваксини се получават тежки увреждания и има даже смъртни случаи.

Спешно предупреждение относно Гардасил – изявление на Директора на Института за здравни науки Джени Томпсън.

В Русия след излъчването на пореден смъртен случай на поставянето на комбиниранаваксина против дифтерия, тетанус и коклюш – ДТК се организира протестно шествие от гражданите на град Омск против опасните ваксинации, от които е починала малката Лиза. Други случаи има на пострадали и починали от ваксина срещу рак на шийката на матката – HPV(Human Papilloma Virus).


На 29 септември умира часове след бита ваксина 14-годишната Натали Мортън.

Друг подобен случай с фатален край – 21-годишната Емили Тарсел.

Бритни на 21 г. получава тежки увреждания след бита ваксина. Подобна съдба сполетява и Ашли Райбърн, Холи, 12-годишната Микаела и други. Източник на информацията е от You Tube, но и от други като американската телевизия CBS, която докладва за множество случаи на тежки реакции след поставянето на HPV ваксина.

Много станаха смъртните случаи след имунизация с ваксина против рак на шийката на матката.

Лекари, които са избрали да останат анонимни казват, че за всяка HPV ваксина им се заплаща 140 лева. Слагат се по 3 ваксини, което прави 420 лева от дете. Един доктор от София, който пожелал да остане анонимен е казал, че отказва да слага ваксината по етични съображения, въпреки че губи тези пари. Той допълва, че проведените изследвания не са достатъчни и не се знае какво ще стане с едно момиче, на което е бита ваксината след 15 – 20 години.

Ваксините причиняват мозъчни и други увреждания.

На фона на това добавяме и какво е говорил Владимир Жириновски в Руската държавна дума, нещата стават направо страшни. По времето на световното първенство по футбол се е провело заседание на Билдербергския клуб, на което е било взето решение за съкращаване на населението на земята от 7 млрд. до 500 млн. души. Интересното е, че Жириновски е имал възможност да говори цели 10 минути. Освен това се съобщава, че руски активист изчезва безследно след като е разкрил план за глобална стерилизация (евгеника) чрез ваксини.

в

А ето и един цитат от едно американско изследване на действието Гардасил, резултатите от които са поместени в документите на Луисвилския Университет: “В организма на бременната жена се произвежда особен хормон – хорионичен гонадотропин (ХГТ). Без него развитието на бременността е невъзможно и понижаването на нивото му води до спонтанен аборт. Това е «познат» за организма на жената
хормон и за него той не произвежда атакуващи и унищожаващи го антитела. Но ако с помощта на генно инженерство можем да закрепим този хормон към някакъв чужд за организма ни белтък, например към ослабения вирус и да го вкараме в организма в качеството на ваксина, тогава за него, както и за този вирус организмът ще произвежда антитела. Непознатият, състоящ от вредоносния вирус и полезния хормон ще бъде унищожен. Антителата се запазват в организма за дълъг период от време, затова веднага щом жената се забременява, те унищожават появилият се ХТГ и се случва спонтанен аборт.”

Ваксините срещу рак на маточната шийка не само не влияят на коварната болест, а могат и да я активират, предупреждават лекари.

С това става ясно, че зад тези неща стоят разни влиятелни кръгове в сянка, които имат за цел поробване и унищожаване на по-голямата част от човечеството. Лекарите в действителност си изпълняват дълга с чисти подбуди при слагането на ваксини, но други се стремят към злоупотреба с използването на ваксини, разпространяването на ГМО, има сведения, че някои вируси са създадени в специални лаборатории с цел да се сеят зарази, за които да са нужни ваксини и за да намалее населението и т. н.

Друго средство за съсипване на здравето и живота на хората са разпръскваните химикали от самолетите, така наречените аерозолни престъпления.

И сведенията за оръжието ХААРП, за което се говори отдавна. Като към това прибавим и намерението на световните лидери начело със САЩ да въведат нов световен ред срещу тероризма, става ясно, че целта на конспираторите е измама и поробване на човечеството.

инфо: http://lechitel.net/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.