Вечна ли е човешката душа според законите на Айнщайн?

 

айнщайнСпоред Общата теория за относителността на легендарния немски физик Алберт Айнщайн всяка енергия във Вселената е константна величина. Иначе казано: тя съществува постоянно и не може да бъде унищожена от каквото и да е.

 

Излиза, че след смъртта от човека остава някаква енергийна материя, която не може да бъде разрушена заради своите природни физически свойства. Айнщайн твърдял, че цялото пространство е запълнено с невидимо вещество, което той наричал „етер”. Пустота не може да съществува, иначе всичките известни ни закони на физиката като гравитацията или разпространяването на светлината, просто не биха съществували.

Американският психолог Джон Качуба предполага, че „етерът” е същата тази енергия, която се освобождава от тялото на човека след неговата смърт. „Когато се храним, ние преобразуваме натрупаната от растенията и животните топлинна енергия в наше своеобразно електричество. Именно то кара сърцето да бие, белите дробове да дишат, заради това ние можем да се движим.

 

Когато настъпи физическата смърт това електричество се освобождава. То не просто се стопява във въздуха, а се съединява с материята, която изпълва пространството”, предполага нова интерпретация на знаменитата Теория на относителността Качуба.

инфо: http://nepoznato.energetika-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

3 коментара
  1. Анонимен 10 години ago
  2. Анонимен 10 години ago
  3. neia 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.