Откриха вкаменен механизъм на 400 милиона години в Камчатка (видео)

я4Тази странна находка е намерена на 230 км. от село Тигил. Археолози от Санкт Петербург са открили вкаменените останки на невероятен механизъм, който разполага със стотици зъбчати цилиндри. Въпреки солидната си възраст, те са в прекрасно състояние. Според експертите възрастта на странната неизвестна машина е около 400 милиона години. Находката не се е разрушила за толкова дълго време, може би защото се е оказала „консервирана“ в едно блато.


Според съвременната наука човекът се е появил много по-късно и преди 400 милиона години все още не е имало хора. Именно затова някои учени предполагат, че намереният вкаменен механизъм не е дело на земните хора, а е принадлежал на представители на извънземни цивилизации, които са посещавали нашата планета.

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook


16 коментара
 1. nerealen 10 години ago
 2. Noname 10 години ago
 3. Анонимен 10 години ago
 4. Анонимен 10 години ago
 5. Анонимен 10 години ago
  • Анонимен 9 години ago
   • Анонимен 7 години ago
   • Victor 7 години ago
 6. Анонимен 10 години ago
 7. Анонимен 10 години ago
 8. stiliyan 10 години ago
 9. salmandawood102 10 години ago
 10. ритащ отзад арабски фанатици 10 години ago
 11. Анонимен 10 години ago
 12. Анонимен 10 години ago
 13. Vasil Tin 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.