Загадъчни артефакти, открити по света, които никой не може да обясни

В различни части на света има намерени артефакти, за които официалната наука не може да предложи разумно обяснение

сфераСферите от Южна Африка

През последните няколко десетилетия миньори се натъкват на миниатюрни метални сфери, открити в скали от т.нар. предкамбрийски период, когато се зараждат и първите форми на живот. Техният диаметър е около 2,54 см и някои имат гравирани по повърхността си три успоредни една на друга бразди по екватора. Науката обаче така и не може да даде обяснение за съществуването на тези загадъчни артефакти.

Дисковете дропа

дропа

През 1938 г. археологическа експедиция, водена от японеца Чи Пу Тей, се натъква в Хималаите на необикновени артефакти – 715 загадъчни каменни диска с размери около 30 см. В центъра си те имат малък отвор, от който тръгва спирала, развиваща се до външния ръб, която е съставена от миниатюрни по размер знаци. Впоследствие те са разчетени и така светът научава за мистериозните космически пришълци дропа, дошли от съзвездието Голямо куче, чийто космически кораб претърпява авария преди около 12 хил. години, принудени да останат заради това в Тибет.

Камъните от Ика

ика 1

Това са гранитни камъни с гравирани върху тях различни изображения, най-шокиращите от които са на динозаври, изчезнали пред милиони години. На други пък има изобразени летателни апарати, звездни карти, трансплантации на сърце и мозък, както и много други артефакти, които все още не могат да бъдат обяснени от официалната наука.

Вижте още: 

Удивителни рисунки върху камъни показват, че човекът е яздил динозаври

инфо: http://www.chudesa.net/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.