Заснеха гущер на Марс? (видео)

 

гущерНевероятно откритие направи марсоходът Curiosity на Марс.

Японски учен пръв е забелязал нещо необичайно на снимката, изпратена от червената планета.

Уфолога Скот Уорнинг е на мнение, че ако това действително е снимка на влечуго, то със сигурност някъде на планетата има вода, която дори и да не е в големи количества е достатъчна, за да поддържа живот. Въпреки, че някои части на Марс вече са проучени, остават още милиони декари, които са непознати. Със сигурност планетата пази тайни, които тепърва ще се разкриват пред нас.

Това не е първото откритие за Curiosity. Преди месеци бяха заснети различни предмети, които наподобяваха найлонови торби и обувки. Беше заснето и нещо, което приличаше на скелет на динозавър.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.