Ако сте имали неприятен разговор, си помогнете, като опитате това!

Скандали, кавги, неприятен разговор, проклятия, хвърлени в лицето. В такива моменти човек може да получи толкова голяма вълна от негативност, че със сигурност тя може да се отрази в лошо здраве, загуба на сила, ако не и по-лошо…

Ние ви предлагаме прости и бързи начини да си помогнете!

1) Ако сте преживели неприятен разговор, чувствате умора, веднага потърсете възможност да измиете ръцете си – дръжте ръцете си под течащата вода в продължение на поне една минута. По този начин водата ще отнеме отрицателната енергия, която сте приели.

2) Думите носят в себе си не само значение (семантика), но и енергия. Чувайки думи на ласкателство и завист, кажете си шепнешком: “В добрите времена говори, в нечестивите – замълчи”.

3) Ако ви кажат обиди, проклятия, също си кажете “Вземи си ги обратно”.

4) Ако след тежък разговор, усетите рязък спад в енергията си, можете да използвате ефекта на трансфера на енергия. Спрете се някъде за минута, хванете дърво или храст с лявата си ръка (лявата ръка на човек отдава енергия), мисловно си представете, че се свързвате с енергията. Ментално изтласкайте негативната енергия чрез лявата си ръка. Представете си как премахвате отрицателна енергия от вас. Кажете си “Премахвам от себе си цялата мръсотия и отрицателна енергия” – достатъчни са две или три минути.

5) Вземете кибритена клечка. Запалете я. Представете си, че към нея се прехвърля цялата отрицателна енергия. След това загасете клечката в земята.

Това са прости методи за спешна енергийна помощ. Не ги пренебрегвайте, заради тяхната очевидна простота!

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Универсални ритуали за сбъдване на желания и успехи

Шантавите ритуали на великите спортисти, които ще ви изумят

Когато се чувствате нещастни, прочетете това

Как се гони лоша енергия с чаша вода

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.