Архитектка твърди, че е разгадала пиктограмите на житните класове

1

Мариана Везнева твърди, че е разгадала пиктограмите на житните класове, които се появяват в различни части на света, но най-вече в Англия.

В това тя се опита да убеди присъстващите на нейната лекция на тема: „Запознаване с посланията в житните кръгове“ в една от залите на Съюза на архитектите в България, предаде репортер на БГНЕС.

Арх. Везнева смята, че тези послания са ни пратени от същества с по-висш разум от нас и че ще спасят света. Тя има издадени три книги по темата и в една от тях разказва как през 2003 г., когато чертаела геометричните форми на житните класове, се оказало,че прави и телепатичен контакт със създателите им. Но истинският й диалог с тях осъществила през 2004 г., когато те й разкрили „ключа“ за разчитане на посланията в пиктограмите, чрез т.нар от нея азбука на сакралната писменост.


Нейното мнение е, че феноменът „Житен кръг“ представлява растителна формация със съвършено правилни геометрични форми, появяващи се внезапно и без участието на човека. Арх. Везнева смята, че тези послания са предназначени само за онази част от човечеството, която е открита за духовността. В своите научни и практически занимания тя намира съвпадения на посланията-предупреждения за големи природни бедствия и катастрофи по света. И предлага да се организира международна кръгла маса по темата.

За мнозина нейната теория и опити за контакт с представителите на висшия разум са твърде спорни, но тя е убедена, че тези същества подготвят хората за преминаването им в шестата раса, която има свои специфики и език.

инфо: news.bgnes.com

Вижте още:

МИСТЕРИЯТА НА ЖИТНИТЕ КРЪГОВЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

7 коментара
  1. Александър Ладжов 9 години ago
    • Анонимен 9 години ago
  2. Bate 9 години ago
  3. Анонимен 9 години ago
  4. Александър Ладжов 9 години ago
  5. Анонимен 9 години ago
    • Александър Ладжов 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.