Астрологът Гал Сасон за 2021 г.: Уран ще пробуди българите

„Светлина в мрака“ – така представя 2021 година световноизвестният астролог Гал Сасон. В предаването „Преди обед“ по БТВ той анализира какво вещаят звездите и планетите за нашата страна.

Няколко важни неща ще се случат в България тази година. Първо, Юпитер, планетата на позитивизма и растежа, се мести в дома на парите и талантите за България. Тоест икономиката и финансите ще се подобрят в страната през 2021 г., особено от март-април.

Едно рядко явление, което се случва на всеки 84 години, ще е така нареченото завръщане на Уран.

„Уран се свързва с революции, бунтове, технологии, иновации, така че може да има нови открития или изобретения, идващи от страната ви или от българи, живеещи в чужбина. Може да са научни открития или пък стартъпи, които ще имат успех. След това Уран ще се премести в дома на семейството. Това означава, че може да има върхове и спадове, свързани с недвижимите имоти, или пък промени в дома и семейството“, казва Гал Сасон.

„Често, когато има такова движение на една планета, говорим за пробуждане. Така че ще има много движение в основите на страната. Тоест има шанс за българите да променят из основи отношението си, начина, по който гледат на себе си, на света, на мястото си в света. Ще има промени в самоопределянето на българите“, казва ще той.

Уран ще пробуди не само българите, но и Колелото на късмета, което се свързва с енергиите на парите, финансите, новите таланти. Това ще се усети много силно през февруари. Може да се случи нещо положително и при дипломацията или пък да има важни решения, свързани с други страни през март.

През юни Уран ще бъде позициониран над Колелото на късмета, което е добре и означава, че ще има успехи, свързани с иновациите, науката, технологията. През ноември също ще е добър период за тези неща.

Другото, което се случва в астрологичната карта на България, са затъмненията от 19 ноември, които за година и половина ще се преместят в Скорпион и Телец, а България е под знака на Телеца. Това означава, че ще има бързо развитие при всичко, свързано с лидерството, промяна в лидерството на страната, в дома и семейството. Това се случва веднъж на приблизително 19 години, така че подобни неща са се случвали и през 1984-1985 г., както и през 1965-1966 г.

„Добрата новина е, че България е двоен Козирог, а Сатурн излезе от Козирог, т.е. през 2021 г. ще може да си поеме глътка въздух. Сатурн и Юпитер за пръв път от стотици години са в първия дом на България, което е свързано с идентичността. Страната ще възприеме нова дефиниция за себе си. Така че ще има добра енергия, свързана с пари, таланти, с това кои сте като нация, но ще има и революции, и непредвидими неща заради завръщането на Уран“, казва още Сасон.

източник: novini.bg

Вижте още:

Годишен хороскоп за 2021 година (Първа част)

Годишен хороскоп за 2021 година (Втора част)

Ванга: Две важни личности ще се родят през 2021 г.

Невероятните астрологически пророчества за 2021

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.