Астролог посочи 10 неща, които всеки трябва да направи преди 5 ноември, за да му потръгне в живота

pixabay.com

Според водещата и астролог Алена Николская, през следващите три седмици Венера ще бъде в знака на Стрелец и това е чудесно време за най -положителните промени.

Ето какво е необходимо.

1. Отворете се към света

Не се закачайте за себе си, смело се спуснете към всичко ново. Излезте от зоната си на комфорт и вселената ще ви се отплати.

2. Погледнете по-широко ситуацията и бъдете по-свободни

Звездите ви съветват да се борите с консерватизма и да станете по-свободни във възгледите си. Този подход обещава появата на нови възможности, запознанства и съвети за решаване на проблеми.

3. Дайте свобода на партньора си

Опитите да се ограничи любим човек могат да ви бутнат от правия път. Вместо това е по -добре да организирате вълнуващо свободно време заедно. Според астролога съвместното пътуване, което ще ви сближи, ще бъде отлично решение.

4. Правете това, което никога не сте правили

Стрелецът е знак на новатори, така че е време да го откриете. Опитайте се да намерите в себе си онези аспекти, които никой не е виждал… дори и вие самите. И смело се заемете с това, което отдавна искате да постигнете.

5. Внимавайте с разходите си

По това време ще има голямо изкушение да се сбогуваме с финансите, но звездите предупреждават: парите си струва да се харчат, само след внимателно претегляне на плюсовете и минусите.

6. Включете се в образованието

Сега е подходящият момент да покорите върховете в областта на образованието. Трябва да прецените какви нови умения можете да получите, за да подобрите финансовото си състояние.

Morkadis

7. Запознайте се с нови хора, докато пътувате

За тези, които търсят сродна душа, е подходящият момент да отидат на пътешествие. При такива обстоятелства е много вероятно да срещнете съдбата си.

8. Приемете помощ от други хора

Не бива да се справяте сами с всички трудности. Ако осъзнаете, че е необходима помощ, в живота ще се появи правилния човек, казват звездите.

9. Правете това, от което преди се страхувахте

Сега е подходящият момент да предизвикате себе си. Най -лошите начинания ще се окажат успешни и ще доведат до личностно израстване.

10. Контролирайте храненето си

Венера в Стрелец прогнозира, че по това време може да се събуди необуздан апетит. За да избегнете храносмилателни проблеми, трябва да сте по -внимателни с храненията си и да не преяждате.

източник: lifebg.net

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.