Астро: Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни

Луната e в знак Водолей до 16:45ч

Не трябва да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. Привлича новото, необичайното. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Светът е непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Луната се движи на празен ход от 05:33ч до 16:45ч. Период, в който не трябва да се започва или купува нищо важно. Не подписвайте договори. Подходящо за вършене на обичайните неща или за почивка.

В 16:45ч Луната преминава в знак Риби. Особено уязвими са ходилата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите удобни и меки обувки.

28 лунен ден от 06:13ч на 11 март до 06:41ч на 12 март

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Негов символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Създателят днес подава ръка за помощ на всички, които се стремят към своите цели.

Ако не сте се отклонили от плана и ясно сте спазвали всички астрологични съвети в предните дни, то на двадесет и осмия лунен ден определено ще усетите колко вътрешно сте израснали, узрели, станали по-силни. Настъпват промени в начина ви на мислене – мислите ви стават по-мъдри. Нощната покровителка – Луната – е щедра в милостта си. Но ще я получат, само онези, които не са изгубили пътя си.

На 28-ия лунен ден всеки ще получи заслуженото. Честните и мили хора ще бъдат надарени с дарове, а тези, които са избрали грешния път, ще получат справедливо наказание. Често през този период се случват мистични събития, които понякога изглеждат неправдоподобни. Следвайте логиката и успехът ще бъде във вашите ръце.

Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Постарайте се да приемете това, което ви се случва – и хубавото, и лошото. Не го отхвърляйте.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не трябва да извършвате разрушителни действия – да не се къса, чупи, убива нищо. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден, тъй като ставате съпричастни към разрушението и няма да получите небесната благословия.

Добър ден за благотворителност по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове. Благотворителните дела ще бъдат възнаградени, но само ако ги направите от чисто сърце. Очакванията за ползи ще бъдат разочароващи. Искрено помогнете на тези, които се нуждаят, тези, които нямат възможностите, които притежавате. Доброто дело определено ще се отпечата във вашата карма.

28-ми лунен ден е добър за гладуване. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна иначе на следващият ден ще се обострят някои болести.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни.

Morkadis

Не е подходящо за подстригване. Това може да снижи вашата активност. Подстрижката може да има негативни последствия за вас, да засегне най-слабите места от вашето здраве.

Благоприятно е за всякакви покупки, но след като приключи празния ход на Луната.

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Давайте подаръци на близките си, не си отказвайте и на себе си неща, които ви харесват. Добре е да се облечете в нови дрехи.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.