Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане

Фаза на Луната: Новолуние

Луната е в знак Лъв до 02:15ч на 17 август

Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране.

В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм. Нека днес се съсредоточим върху творческата сила на нашето мислене и думи, върху адаптацията, върху ученето, върху единството зад полярността, върху единството на нашето тяло-душа-дух, върху баланса на даване и получаване! Нека си дадем сметка: всичко, което съществува, е неутрално само по себе си, става нещо единствено от наша гледна точка!

Понякога гърбът боли повече и сърцето може да се размърда малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено.

Лунен календар: 29 лунен ден до 06:11ч;

Следва 30 лунен ден от 06:11ч до 12:38ч на 16 август

Денят носи хармонична енергия, придава приповдигнато настроение. Бъдете открити и искрени. Изпълнете сърцето си с чистата, хармонична енергия на деня. Добре е това време да бъде посветено на благодарността и обобщение на случилото се през лунния месец. Вземете лист хартия и химикалка и запишете всичко, което ви се е случило добро и лошо, след което мислено благодарете за всичко – за уроците, за учителите, за даровете на съдбата.

Едновременно с прочистването на мислите, въведете ред у дома, около себе си.

Новолуние в Лъв в 12:38ч. 1-ви лунен ден продължава до 07:15ч на 17 август

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане. Не се опитвайте да плувате срещу течението, а вместо това се опитайте да се адаптирате към промените, които ще настъпят в живота.

Съпротивлявайки се на промяната, можете да унищожите плана, създаден от Космоса за вас и в резултат на това да пропуснете важните възможности, които това новолуние ще ви предостави. За да успеете и да стигнете до върха, трябва да сте напълно уверени във всяко свое действие.

Вярвайте, че всичко се подобрява! Гледайте в бъдещето с увереност и очаквайте най-доброто!

Бъдете оптимисти и нека постепенно пред вас се откриват по-добри възможности! Разширете хоризонтите си! Вие сте на път към възстановяване и подобрение! Не изпускайте от поглед целите си!

Нека днес бъде денят на обещаващото бъдеще! През целия ден си напомняйте за вашите цели, вашите ръководни принципи, вашите ценности, че всичко върви чудесно и че всичко е там, за да ви помогне.

Ако се явява нещо като бариера: отлагането е пречка, както и това, че сте откъснали очи от пътеводната си звезда, от целта, от желанието си. Осмелете се да продължите въпреки страховете си, защото само неизвестното винаги е страшно!

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.