Астро: Време за разкрепостяване на духа и разпускане

pixabay.com

Луната е в знак Везни до 23:42ч на 10 юни

Време за проявление на добронамереност, любов, чувство за баланс, хармония и справедливост, дипломация. Повишава се чувствителността към проявите на грубост, нетактичност и всякаква дисхармония.

Стремим се да избягваме кавги и конфликти, да изглаждаме острите ъгли. Нерешителност и несигурност могат да се появят в поведението и настроението. Вземането на важни решения е най-добре да се отложи.

Може да почувствате нужда от почивка. Добре е да се правят неща, които изискват бързо завършване. Събужда се усещането за красота. Точно в тези дни се засилва желанието да купуваме красиви неща.

Уязвими органи, поради което не се препоръчва хирургична намеса са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен стълб. Подходящо за лечение на зъби и уши.

Луната е на празен ход от 20:37ч до 23:42ч, след което преминава в знак Скорпион.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 16:19ч на 10 юни (от 15:08ч на 9 юни)

Денят има доста силна енергия, така че изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си.

Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Проявата на чувства към близки или приятели ще помогне да се оправят влошени отношения. В 11 лунен ден се препоръчва да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Паднали на земята в това време вилица или нож предвещават близка опасност. Подстригването ще освободи излишната негативна енергия.

Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

Не се учудвайте, ако вашите домашни любимци станат агресивни, дори и преди да са били най-привързаните към вас същества на света. Животните усещат непостоянни енергийни потоци, идващи от човек, и това не им харесва. Днес по принцип е по-добре да не се занимавате с животни – те могат да се нахвърлят върху вас. Също така, не може да убивате живи същества, дори насекоми, така че е по-добре да откажете набези в природата или лов.

Следва 12 лунен ден от 16:19ч на 10 юни до 17:35ч на 11 юни

Morkadis

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна духовна работа. Физическото натоварване да е малко.

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Слънчев календар – 22 слънчев ден –  свързва се с движението във времето. Денят е пълен с изненади. Могат да станат внезапни промени в живота, резки завои в съдбата. Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Денят благоприятства освобождаването от всичко старо и ненужно. Старайте се да стоите по-малко време в къщи. Прекарайте повече време навън.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.