Астро: Всички събития са взаимосвързани помежду си

Луната е в знак Водолей до 12:09ч на 1 юни

Засилва се стремежа към свобода и независимост. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и да протестират срещу това, с което не са съгласни. Не се препоръчва сега да се товарите с отговорности и задачи.

Благоприятно време за общуване с хора, които споделят вашите интереси. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар – 20 лунен ден от 01:17ч на 31 май до 01:53ч на 1 юни

Ден за алхимия на духа. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Това е период на трансформация, възход, прилив на сили, излизане на ново равнище. Подходящо е за добиване на духовни знания.

Периодът е предназначен за активни и решителни действия. Денят е благоприятен за целеустремените, принципни хора, лидери и оратори. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Тези, които успеят да организират колективната работа ще постигнат по-високи резултати. Нужно е да се съблюдава златната среда, да не се бърза. Да се ориентирате по обстоятелствата и адекватно да реагирате на възникващите ситуации.

Този лунен ден може да премине много интересно. Може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Необходимо е всеки съзнателно да отхвърли гордостта, високомерието и да се открие за това, което му носи този забележителен ден. Трябва да осъзнаете, че има връзка между вашите проблеми и околният свят, че ставащите събития са взаимосвързани помежду си. Този, който се възползва от предоставеният му шанс, ще придобие много не само в духовен, но и в материален план.

Избягвайте уединението за дълг и прекарайте време с приятели, но не започвайте разговори за парите, работата, семейните неуредици. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще открие очите ви за много важни неща.

Болест започнала в 20 лунен ден ще е продължителна. Проблематичните болести са редки, но се увеличава количеството на травмите. Да не се напряга зрението в никакъв случай.

Подходящо е за любовни срещи в тиха обстановка, да си поговорите един друг насаме. Днес вече по-добре ще разберете вашия партньор и ще може да намерите компромис. Хубаво е в този ден да се състои първа среща. Голяма е вероятността да премине в по-сериозни отношения. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

Секс – Любовните отношения трябва да бъдат спокойни. Старата любовна техника е по-добра, отколкото някоя нова. Не е необходимо да внасяте нови елементи.

Подстрижката в 20 лунен ден стимулира оптимизма.

Слънчев календар – 12 слънчев ден е свързан с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. Също така е посветен на всички 360 тотема и свещени птици и животни, затова не трябва да се отнасяте зле с животните. В този ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.