Астро: В този ден не трябва да се бърза

pixabay.com

Луната е в знак Рак до 18:59ч на 3 септември

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не трябва да се извършват ендоскопски изследвания и промиване на стомаха. Кърмещите жени трябва да внимават за мастит. Увеличава се апетита. Трябва да отдавате предимство на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода – възможно е подуване и отоци.

Лунен календар – 25 лунен ден от 01:34ч на 2 септември до 02:29ч на 3 септември

Това е ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Препоръчва се в този ден да поискате милост и защита от вашия Ангел-Хранител.

Денят допринася за постигането на мъдрост, уникални способности. Човешките възможности се увеличават. Пълната почивка ще възстанови физическите и моралните сили, необходими за по-нататъшни постижения.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден никой не трябва да бърза. Не се препоръчват активност, прибързаност, суета. Нежелателно е да поемате инициативата, да решавате важни задачи и да се стремите да поставите всичко на мястото си. Не трябва да започвате нищо ново, никакви важни дела, но може да се довършва незавършеното. Да не се правят нови планове. Нищо случайно няма особено днес. Обръщайте внимание на всички знаци. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Нека мислите ви останат чисти и спокойни.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размишления, за активна вътрешна работа. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Ако си намерите нов приятел в 25-ия лунен ден, той ще стане важен човек в живота ви.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Слънчев календар – 16 слънчев ден – Ден на хармония, баланс и ред. Отхвърля се всякакъв хаос, безредие, суета. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Контролирайте поведението си, наблюдавайте емоциите и думите си, не проявявайте злоба нито в делата си, нито в мислите си. Не е желателно да се нарушават обещанията. Не трябва да се изричат лъжи. Следете за думите си и изобщо е добре по-малко да се говори, да се избягват празните разговори.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.