Астро: Голяма е вероятността да срещнете хора от миналото си

Луната е в знак Везни до 13:35ч на 14 май

Когато Луната преминава през Везни, човек става особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към околните. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. През това време хората отдават повече значение на външните правила на приличие, нормите на етикета и затова са деликатни и приятни в общуването си. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Обърнете внимание на романтичните отношения и деловите въпроси, свързани с партньорства. Подходящо за преговори по лични и професионални въпроси. Като цяло прекрасно време за любов, затова сгрейте със своята любов близки и приятели. Вечеря с червено вино е отлична идея.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 17:30ч на 13 май

Денят е  загадъчен и мистичен, в който се отваря канал между земята и небето и постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия. Като цяло към всичко трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозност. Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети.

Неблагоприятно време за сериозни дела и нови начинания, но подходящо време да завършвате започнатото. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките. Много добро време за работа и обучение в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви.

Днес могат да се повторят някои стари ситуации от миналото ви, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Не се изненадвайте, ако изведнъж, без очевидна причина някой бивш/а се появи на хоризонта.

Ако във вашето обкръжение има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред. Добре е също да се въздържате от нови запознанства и контакти.

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща полезни вещества – тя ще бъде напълно усвоена.

Можете да проверите състоянието на вашата карма просто като наблюдавате събитията около вас. Днес е подходящ момент за сексуална интимност, но зачеването на дете е изключително нежелано. Децата, заченати на тринадесетия лунен ден, често умират в детска възраст. И ако имат късмет, животът им ще зависи от случайността.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен – най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози. Ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Може да се подстригвате, но не ходете във фризьорският салон, а го правете  у дома самостоятелно. Не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 17:30ч на 13 май до 18:44ч на 14 май

Слънчев календар – 24 слънчев ден –  Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на отношенията. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.