Астро: Денят носи хармонична енергия, уравновесява силите на доброто и злото

Луната е в знак Риби до 22:29ч на 7 март.

Денят е удачен за постъпки, които се правят от сърце. Оптимално време за проява на творческа интуиция и скрити способности. Засилва се чувствителността, нуждата от внимание, разбиране и съчувствие. Това е знак на духовното служене и е нужно да се оказва морална подкрепа на нуждаещите се. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

В това време алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път. Уязвими са ходилата на краката.

Преобладава 30 лунен ден от 07:06ч до 18:05ч на 6 март.

Символ на деня е златният лебед, носещ любов и нежност. Този лунен ден носи хармонична енергия, уравновесява силите на доброто и злото. Ден на любовта и прошката. Време за постигане на вътрешна цялостност, за външна и вътрешна хармония. Нужно е да бъдете в мир и съгласие със себе си и околния свят. Важно е в този ден да се благодари на околния свят и хората за получените уроци и подаръци от съдбата.

Обобщете всичко, завършете делата си и се пригответе за нов полет. Нови дела не се препоръчва да започвате. Съберете сили и вдъхновение за предстоящите нови. Изчистете мислите си и въведете ред у дома си, на работното си място.

Добре е да бъдете в приповдигнато и добро настроение, висок дух, да бъдете честни и щедри, открити и искрени, и да подкрепяте другите хора. Проявявайте милосърдие и състрадание, не бъдете безразлични към чуждите проблеми. Не таете обида в сърцето си, простете на хората, които са ви обидили и сами се покайте за своите грехове. С хора, които са ви неприятни изобщо не общувайте. Зарадвайте с подарък, добра дума своите близки и приятели. Не е подходящо да изяснявате отношения.

НОВОЛУНИЕ в 18:55ч в знак Риби.

Нищо важно не предприемайте. Увеличава се опасността от конфликти, аварии, инциденти, травми. Подходящо време за лунна диета, за отказване от вредни навици. Излъчвайте добри мисли.

Започва 1 лунен ден от 18:05ч на 6 март и продължава до 07:33ч на 7 март.

С новолунието започва първият лунен ден, който е чист ден. Стремете се към хармония. Човек трябва да се посвети на това, което иска душата му. Изхвърлете всички негативни мисли от ума си и не ги допускайте, защото могат да се въплътят. Сега те придобиват особена сила. Може да си напишете списък с желания. От това какъв фундамент ще бъде заложен сега, зависи целия нов лунен месец. Планирайте събитията за предстоящите дни, нека вашите мислени образи бъдат колкото може по конкретни и подробни.

Сексът по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър.

Днес е 21 слънчев ден – Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Запазете пълна яснота на мислите си. Възможно е да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Не пренебрегвайте съветите, които получавате.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.