Астро – Ден, в който всеки получава това, което е заслужил – добро или лошо


Как ще се отрази квадратурата между Слънцето и Уран? Засилва се напрежението. Възможно е да предизвика конфликти и трудности в сферата на бизнеса. Възможни са неочаквани промени и ситуации. Може да се отрази неблагоприятно върху поведението на хората, също върху здравословното състояние, да се появят проблеми от психо-емоционален характер. Непредсказуемост на събитията, повечето, от които могат да бъдат крайни и шокиращи. Могат да възникват внезапни романтични влечения, но те няма да са дълготрайни и устойчиви. С особено внимание да се прилагат правилата за безопасност при работа с електрически уреди и инсталации, химически вещества. Възможни проблеми в авиацията.

Луната е в знак Рак до 16:19ч на 31 юли.

Рак е „женски“ воден знак. Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят.

Настроението става променливо и нестабилно. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че трябва да бъдете изключително внимателни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противен случай може да имате болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не трябва да се прави масаж на тялото, да се извършват ендоскопски изследвания и промиване на стомаха. Кърмещите жени трябва да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се увеличава апетита. Трябва да отдавате предимство на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода – възможно е подуване и отоци.

Доминиращ 28 лунен ден от 04:03ч на 30 юли до 05:06ч на 31 юли

Един от най-благоприятните дни на лунния месец. Притежава хармонична, чиста и светла енергия. Не бива да се нарушава тази хармония с груби думи и действия. Препоръчва се да контролирате своите емоции. Трябва да имате в главата си само добри мисли и намерения. Добре е да бъдете в приповдигнато настроение. Ако човек е мрачен и недружелюбен, може да си навлече неприятности или опасно заболяване.

През първата половина на деня не се препоръчва да се напрягате. Възможно е настроенията ви да са променливи. През втората половина на деня чувствата утихват и в душата започва да цари спокойствие. Бъдете последователни, предпазливи и наблюдателни. Днес лесно ще ви се отдават нещата. Всички дела и начинания, които са с благи намерения ще бъдат успешни.

Днес е ден, в който можете да постигнете ново духовно равнище. Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите и кармата. Добре е за духовни практики като медитацията.

В 28 лунен ден са уязвими органите на зрението. По-малко стойте на компютъра, пред телевизора или да четете книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте ума, очите, следете за повишение на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отказва енергия.

Общуването е подходящо и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околният свят. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не трябва да се убиват дори насекоми. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие, например да посадите цветя, дърво.

Ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

Сексът трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства. На прелюдията е необходимо да отделите по-голямо внимание. Не се препоръчва да експериментирате с нови пози и нови места за любов. Идеален ден за зачатие на дете.

28-ми лунен ден е добър за гладуване, изчистване на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва.

Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.

12 слънчев ден – Днес получаваме толкова, колкото сме заслужили. В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Денят е добър за медитация и молитва. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.