Древното мистериозно изкуство (част 3)

продължение от част 2

След първите две статии свързани със странните гравюри и скулптури и странните рисунки от миналото днес се насочваме към следващите странности, които този път са свързани с пещерни рисунки най – древни времена.

На рисунката по – долу, нарисувана в една пещера в Танзания се виждат две фигури странно напомнящи на летящи чинии. Рисунката на пещерната стена е датирана на около 29 хиляди години.

а1

Намерени в една пещера близо до Кимбърли, Австралия следващите две пещерни рисунки ни показват странни същества, нарисувани там преди повече от 5 хиляди години от аборигените по тези земи.

а2

а3

Намерени в една пещера в пустинята Сахара и създадени около 6 хилядната година преди христта следващите рисунки отново озадачават повече от всичко останало, което сме свикнали да виждаме.

а4

Следващите пещерни рисунки са открити в една пещера във Франция със името “Pech Merle” и се смята, че са създадени преди 17-19 хиляди години от древните хора населяващи тези места.

а5

 

И последната за днес намерена в Перу и създадена преди 14-16 хиляди години от индианците в райнона. Будеща повече недоумение отколкото, каквото и да е останало.

а6

 

инфо: http://neshtoto.com

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.