Астро: Ден, в който трябва да определите кое е полезно и вредно за вас в живота

Луната е в знак Овен до 16:07ч.

Луната в огнения знак на Овен е време на активност, спонтанност, импулсивност. Налице е нарастващо желание за действие, за себе изразяване и за защита на своите интереси. Тъй като Луната няма лоши аспекти,нещата може да се уреждат по-бързо и по-лесно, ако не броим празния ход на Луната.

Периодът се характеризира с повишена възбудимост. Децата в това време стават неспокойни, непослушни повече от обикновено и са склонни да не се подчиняват и да правят всичко по свой собствен начин. Не ги наказвайте.
Необходимо е да се обърне внимание на областта на главата и лицето, да се грижите повече за зрението и слуха, да се избягва посещението при зъболекаря и да не се претоварва мозъка с ненужна информация. Стремете се да живеете спокойно и  без напрежение.

Луната се движи на празен ход от 05:16ч до 16:07ч. В този интервал нищо важно не започвайте. След това Луната преминава в земния знак Телец

Продължава 1 лунен ден до 07:53ч на 6 април

Доминиращ 2 лунен ден от 07:53ч на 6 април до 08:20ч на 7 април

Гняв и раздразнение са абсолютно противопоказни да се изпитват в този лунен ден – това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на биокомпютъра. Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Ден, в който трябва да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас.

Ако имате склонност към алчност, скъперничество, то в този лунен ден може да се прояви. Не давайте воля на този порок, а обратното, опитайте се да проявите щедрост. Дайте на някого (може и на себе си) подарък, раздайте ненужните неща – всичко ще ви се отплати, всичко ще се върне пълно при вас. Но има едно условие: Не бива да съжалявате за това, което давате.

Нови дела да не се започват още. Изключение: много е добре да се започне цикъл от физически упражнения или курс в ново обучение. Информацията, която получавате днес, ще бъде важна за целия месец. Желателно е да се избягват конфликти и бурни изблици на емоции.

Не бива да ядете каквото ви попадне, но и не се отказвайте от това, което ви се иска. Диетата има благоприятен ефект. Този процесът помага една вана, сухо гладуване, моно диета. Зърнените храни са уникални продукти, които извеждат токсините.
Може да се подстригвате.

Днес е 17 слънчев ден – Денят е посветен на Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Подходящо е за нови запознанства. Хубаво е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните, както и да постоите малко на вятъра да ви подуха, да ви прочисти и зареди енергийно. Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения, но нищо не завършвайте, нищо не планирайте.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.