Астро: Ден за вътрешно преображение

Луната е в знак Риби до 06:02ч на 2 януари.

Хората са по-склонни да търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. Засилва се мечтателността, състраданието, чувствителността, интуицията. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща, но този период е благоприятен за изясняване на фактите. Не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Лесно може да се изпадне под чуждо влияние.

Уязвими са ходилата на краката. Добре е да се носят удобни и меки обувки и да се върви по-малко.

Продължава 7 лунен ден до 11:50ч на 1 януари (от 11:25ч на 31 декември)

Доминиращ 8 лунен ден от 11:50ч на 1 януари до 12:14ч на 2 януари

Ден за трансформация, вътрешно преображение и възраждане – символ е Феникса. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни.

Характерно за деня е енергийна нестабилност. Запазете оптимизма си и чувството за хумор. Не се учудвайте, ако се случват непредвидими събития. Възникнали проблеми трябва да се решават бързо, да не им се оставя време за развитие.

Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Може мислено или реално да  поискате прошка от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и вие да простите на тези, които са ви наранили. Сега това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Гледайте  пламъка на запалена свещ и си представяйте как всички обиди и неволи изгарят в него.

Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за интелектуални занимания, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи.

За заболелите в този ден болестта може да се окаже много опасна. Уязвими са костите, ставите, черния дроб. Може да се гладува и да се проведе изчистване на стомаха и червата. Време за обновление, за очистване – душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да не го правите. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате, за да не си навлечете неприятности.

Подстригване след 11:50 ч не се препоръчва.      

17 слънчев ден – Добре  е като станете да извършите пълно измиване, да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра. Добре е да се четат мантри, молитви. Не се препоръчва да се готви в този ден храна. Добре е да се яде всичко кръгло – питки, понички, милинки и др.

Честита Нова Година с пожелания за леки запивки, чаровни забивки и много усмивки!

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.