Астро: Днес молитвите се сбъдват

Луната e в знак Овен, където ще остане до 01:44ч на 21 ноември.

Хората стават по-инициативни, по-импулсивни, по-хазартни, търсещи новото. Повишава се физическата активност. Проявява се нетърпение, желание да стане всичко и веднага. Не изяснявайте отношенията си – вместо това още повече ще се усложнят. Любовните авантюри, подписване на договори е желателно да отмените. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено.

Уязвими са главата, мозъка, ушите, очите, зъбите. Необходимо е да се занимавате с профилактика на съответстващите им заболявания. По-малко четете и стойте пред компютъра. Подходящо за масаж на главата и лицето. Не посещавайте зъболекар. Препоръчва се натоварване на кръста и долната част на гръбначния стълб. Може да се правят всякакви упражнения оформящи талията.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 12 лунен ден, който започва от 14:55ч на 18 ноември и продължава до15:22ч на 19 ноември.

Тих и спокоен ден, ден на победата на мъдростта над чувствата и ума. Това е и ден на спокойствие и величие на духа, ден за уединение, мир, любов към всичко наоколо. Добре е да се прави добро, да се проявява състрадание и милосърдие, да се правят дарения, да се извършва благотворителност, да се дават подаръци. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

Повишена емоционалност, чувствителност и обидчивост, но не трябва да спорите, защото вероятно ще бъде много трудно да се помирите по-късно. Не трябва да има прояви на грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в деня!

Отлагайте важните неща – днес не е най-добрият ден за сериозна работа. Лунният денят е неблагоприятен за решаване на финансови проблеми, не е подходящ и за търговия, печелене на пари и хазарт. Съдебните дела, ако е възможно е по-добре да се отложат.

Предупреждения: Не бързайте! Нека всичко да следва собствения си ритъм, докато не се намеси времето в хода на събитията. Днес не е време да се оплаквате, да плачете и да се самосъжалявате – има опасност да останете в това състояние дълго време. Лош знак е в 12лунен ден да има счупени съдове, разлети течности. Смята се, че това е знак за страдание, самота.

Следва 13 лунен ден, който започва от 15:22ч на 19 ноември и продължава до 15:49ч на 20 ноември.

Денят носи неудачи почти във всичко. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови.

Болести възникнали в този ден трудно се поддават на лечение. Който заболее и отиде в болница може да остане там за дълго.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Трябва да е още активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Подстригване може през целия ден.

Сънищата по принцип са правдиви и отразяват трудностите и проблемите, нуждаещи се от незабавно решение, но често имат символична форма и трябва да се разшифроват правилно, за да се получи отговор.

Днес е 4 слънчев ден – Добър ден за начало на нови перспективни дела, за активни занимания. Рискът е оправдан сега. Само не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество. Време за изпълнение на дълга. Ден на борба за правото, за прояви на милосърдие и защита на по-слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.