Астро: Днес сънищата са пророчески и се сбъдват в кратки срокове

Луната е в знак Овен до 03:30ч на 11 февруари.

Емоционално напрежение и импулсивност. Действията са по-резки и импулсивни. Липсва търпение. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Трудно се постига концентрация и добри резултати. Не се претоварвайте физически през този период. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания.

Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Продължава 6 лунен ден от 09:54ч на 9 февруари до 10:20ч на 10 февруари.

Доминиращ 7 лунен ден от 10:20ч на 10 февруари до 10:46ч на 11 февруари.

Денят е сложен. Днес става енергийно преструктуриране на тялото.

Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа, целият свят сега са много отзивчиви на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, ще бъде реализирано в материалния свят. Това, което силно желаете на някой или на себе си – всичко ще се сбъдне. Особено опасно е да лъжете в този ден. Много скоро може да се превърне в истина. Но в този ден всички добри желания ще се сбъднат. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо. Човек трябва да се научи да говори правилно и да се освободи от думите – паразити.

Старите проблеми се нуждаят от нови решения, но едва ли ще бъдат решени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Избягвайте да изричате проклятия по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не е добре да се яде пилешко месо, яйца. Може да се проведе гладуване.

Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня.

Секса по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е по време на секса да използвате музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. В отношенията си е позволено да говорите само за любов. В никакъв случай не допускайте да се стигне до конфликт и да изричате гневни думи.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете да вземате правилни решения.

Сънищата са пророчески и се сбъдват в кратки срокове. Най-голямо внимание трябва да се обърне на думите, които чувате в сънищата – в тях се крие предупреждение, адресирано до вас. Всеки, който може правилно да тълкува смисъла на думите чути в съня, ще открие много полезни неща.

Днес в 27 слънчев ден  се  отваря небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас и нашите мисли, действия. Избягвайте да вършите лоши постъпки, да желаете зло на някого, да лъжете, да крадете. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, раздайте ги на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.