Астро: Духовният и материалният свят влизат в състояние на съвършен баланс и хармония в този ден

Луната е в знак Скорпион до 08:29ч на 4 февруари

Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Когато нашият спътник е в Скорпион, тогава започва времето на промяната. Има неконтролируема нужда да промените всичко, да се откажете от всичко старо и скучно и да пуснете нещо ново в живота си: искате да напуснете работа, да промените прическата си, да се преместите да живеете в друг дом, в друг град.

Никой не е имунизиран срещу меланхолия и депресия през този период. Хората с нестабилна психика и слаби нерви могат да изпитат депресивно или раздразнително състояние. А за един развиващ се духовно човек този период ще донесе трансформация и преображение. Уязвими стават половите органи.

Лунен календар: 22 лунен ден от 00:22ч на 2 февруари до 01:28ч на 3 февруари

Това е специален ден. Абсолютно идеален за творчество и съзидание, за духовни практики и работа върху себе си, отличен период за всеки, който се развива и търси по-добър път. Денят, в който духовният и материалният свят влизат в състояние на съвършен баланс и хармония. Неговият символ е Ганеша, слон или свещена книга.

Ден на висшата небесна мъдрост. Подходящо за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Лунният ден обикновено е спокоен, но е възможно да възникнат и непредсказуеми ситуации. Избягвайте спорове и конфликти. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като провал. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно.

Днес трябва да се мисли само положително. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите. Добре е да проявите щедрост и великодушие, да правите подаръци. Бъдете щедри по отношение на децата.

Не трябва да се рискува, защото това може да доведе до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не бива да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Необходимо е да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Добър знак днес е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост.

22 лунен ден може да се нарече успешен и щастлив: малко вероятно е лош късмет или лоши новини да дойдат в този ден.

Не бива да прекарвате този лунен ден в мързел и пасивност. Неговата характеристика директно показва, че ако лежите на дивана или правите нещо безсмислено, тогава енергията на луната ще се обърне срещу вас. Следващият месец няма да даде плод, колкото и да се опитвате, а резултатите, които вече са се появили, могат да се сринат. Бъдете активни и направете нещо добро и важно за живота си днес!

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.